Kemalizmin Sözcü'sünden alçaklık

Türleri tükenme noktasına gelmiş olan Kemalist jakobenlerin sözcülüğünü yapan Sözcü gazetesi, bugün gerçek anlamda bir alçaklığa imza attı.

28-10-2010


İslam ve Hayat

Türleri tükenme noktasına gelmiş olan Kemalist jakobenlerin sözcülüğünü yapan Sözcü gazetesi, bugün gerçek anlamda bir alçaklığa imza attı.

Bazı Hükümet üyelerinin eşlerinin fotoğraflarını yan yana dizen Sözcü,  "Türban modeli arayanlar kabineye baksın" üstbaşlığı altında "Hangisine daha çok yakışıyor" manşetini attı.

YORUMLAR
  • ahmet süzer   27-03-2011 23:50

    haber konusu kişilerin elde ettiği servetleri nasıl elde ettiklerine, sonra da müslümanlara nasıl şirin görünmeye çalıştıklara bakın.

  • zülküf arslan   29-10-2010 16:09

    FOTOĞRAFI YAYINLAYAN KENDİ İNANCI DOĞRULTUSUNDA SAMİMİ VE BUDA ONUN BELİRTİSİDE.... ASIL sorulması ve cevap bulunması gereken ve bu fotoğraflardaki bayanlar MÜSLÜMAN KADINLARI mı temsil ediyor... ... ki meclisteki vekillerde ALLAHIN MI hükmünü yoksa,ALLAH a ortak koşulan kanunların mı vekilleridir buda ortada, Allahın vahiysine göremi kanun yapılıyor yoksa atatürkün ilke ve inkılabına göremi....... bu bayanlarda eşlerinin karşısında firavunun hanımı ASİYE gibi olmalıdırlar, değillerse bunlara en iyi cevap, MESED SÜRESİDİR..[tebbet] Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla 1- Ebu Leheb'in iki eli kurusun; kurudu ya. 2- Malı ve kazandıkları kendisine bir yarar sağlamadı. 3- Alevi olan bir ateşe girecektir. 4- Eşi de; odun hamalı (ve) 5- Boynuna bükülmüş bir ip (bağlanmış) olarak.

  • ademoğlu   28-10-2010 18:18

    sözcü yazarı anasının bacısının fotagrafını da eklesydi farkı acıkça görürdü.

  • Çetin Yıldırım   28-10-2010 15:19

    Hepsinede yakışıyor...Modelist bir bakış acısına sahip olanlar üzerlerine alınabilir...

  • ahmed bayrak   28-10-2010 15:13

    Sistem ve Medya gündem yapmak için her türlü oyuna baş vurmaktatır. para karşılığında satılanlardan başlayında tv'lerde para karşılığında çıkanlara kadar.. Müslümanların Ahmet ors abiminde dediği gibi bu Aktörlere kanmamak lazım şu günlerde her türlü senaryolar yazılıp sahnelenmekte tutarsa gündemi işgal etmekte..haftaraca tartışılmakta..

  • Ahmet Örs   28-10-2010 13:43

    bu hanımlar da provakatördür, provakasyona gelmemek lazım...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN