Değişim Tv'de "Adil Şahitlik Görevimiz ve Sorumluluklarımız" başlıklı program

Değişim Tv'de Müslümanlara yönelik artan baskıların ve bu durum karşısındaki sorumluluklarımızın konu edileceği "Adil Şahitlik Görevimiz ve Sorumluluklarımız" başlıklı program bugün Saat: 16.00'da.

27-12-2020


Müslümanlara yönelik baskılar artarak devam ederken, alimlere ve hocalara yönelik linç kampanyaları sürerken, sivil toplumun sesi kısılırken, biz Müslümanlar olarak "Adil Şahitlik" görevimizi ne ölçüde yerine getirebiliyoruz? Haksızlık ve hukuksuzluk karşısında ne denli tavır alabiliyoruz? Zalime ve zulme karşı ne kadar ses çıkarabiliyoruz? 

İki hafta önce "Türkiye'nin Yargı Sorunu"nun masaya yatırıldığı Değişim TV GÜNDEM ÖZEL Programında bu kez "Adil Şahitlik Görevimiz ve Sorumluluklarımız" konusu konuşulacak.

İLKAV Kurucu Başkanı Mehmet Pamak, Araştırmacı Yazar Şükrü Hüseyinoğlu, Avukat Huseyin Kursun, Gazeteci Yazar Kenan Alpay, Avukat Gülden Sönmez ve Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak'ın canlı bağlantı ile konuk olacakları, İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu'nun stüdyo konuğu olacağı GÜNDEM ÖZEL'i sakın kaçırmayın!

27 Aralık Pazar günü saat 16:00’da Süleyman Uğurlu'nun Moderatörlüğünde GÜNDEM ÖZEL Değişim TV ekranlarında…

Etiketler : #Değişim   #Tv'de   #Adil   #Şahitlik   #Görevimiz   #ve   #Sorumluluklarımız   #başlıklı   #program   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN