İşgal rejimi, Kudüs’te 625 konutun daha yapımını onayladı

Siyonist işgal rejimi Kudüs’ün kuzey doğusunda bulunan Pisgat Ze’ev Yahudi yerleşkesinde 625 konutun daha inşa edilmesini onayladı.

02-12-2010


Siyonist işgal rejimi Kudüs’ün kuzey doğusunda bulunan Pisgat Ze’ev Yahudi yerleşkesinde 625 konutun daha inşa edilmesini onayladı. Gözlemciler işgal rejiminin bu adımıyla yerleşim birimi inşaatlarının durdurulmasına karşılık düşmanla müzakerelerde ısrar eden Oslo takımına şamar indirdiğini ifade ettiler.

Siyonist kaynaklar, Siyonist Planlama ve İnşaat Kurulu’nun dün akşam (01 Aralık Çarşamba) yaptığı toplantıda Pisgat Ze’ev Yahudi yerleşkesinde 625 konutun daha yapılmasını onayladığını belirterek, planın daha önce işgal hükümetinin İçişleri Bakanlığı tarafından onaylandığını, fakat değişik nedenlerden ötürü projenin hayata getirilmediğini belirttiler.

Siyonist işgal rejimi bir taraftan Filistin tarafıyla müzakere masasına otururken diğer yandan işgal altındaki Kudüs ve Batı Yaka’da binlerce yeni konutun inşaatı için karar üstüne karar alıyor. İşgal rejimi en son Kudüs’ün çevresindeki yerleşkelerde 1000 konutun yapılmasını onaylamıştı.

(Kaynak: Filistin Haber.com/tr)

Etiketler : #İşgal   #rejimi   #   #Kudüs’te   #625   #konutun   #daha yapımını   #onayladı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN