Hangi suçtan ötürü öldürüldüler?

Şehid Gazze'de şehid sayısı 345'i buldu. Siyonist işgalci savaş uçaklarının Gazze’de bombaladığı bir caminin yanında bulunan evde, 5 kız çocuğu hayatını kaybetti.

30-12-2008


Şehid Gazze'de şehid sayısı 345'i buldu. Siyonist işgalci savaş uçaklarının Gazze’de bombaladığı bir caminin yanında bulunan evde, 5 kız çocuğu hayatını kaybetti. Bir İslami Cihad komutanı ve 9 yaşındaki oğlu da şehit edildi. Katliam sürüyor... Yaralı sayısı ise 2 bine yaklaştı.

Gazze'deki sağlık yetkililerinden Muaviye Hasaneyn, şehit olanlarının sayısının 345 olduğunu; yaralı sayısının da 1.700'e yükseldiğini açıkladı. Yaralıların 300'ünün durumu ağır! Saldırılar sürüyor. HAMAS'a ait binalar, camiler, evler bombalanıyor...

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Han Yunus kasabasında bugün bir araca düzenlenen başka bir saldırıda da 5 kişinin şehit edildiği kaydedildi. Bu saldırıda ölenlerşehit olanlar arasında İslami Cihad örgütü liderlerinden Ebu Tir ve onun 9 yaşındaki oğlunun da bulunduğu aktarıldı. Şehit düşen diğer 3 kişinin de İslami Cihad üyesi olduğu belirtildi.

Cevahir, Dünya, Semra, İkram, Tahrir...

Beş şehid kardeş

Siyonist İsrail'in Gazze bombardımanında kardeş 5 kız çocuğu da hayatını kaybetti. İsrail savaş uçaklarının Gazze'de bombaladığı İmad Akl Camii yakınında bulunan evin de yerle bir olduğu belirtildi. Cevahir, Dünya, Semra, İkram ve Tahrir adlarındaki beş kızının şehadeti karşısında göz yaşlarına hakim olamayan baba Enver Baluşah, "Sorumluların derhal cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Çocukların yaşlarının 4 ila 17 yaş arasında değiştiği bildirildi.

Baba Enver Baluşah, Timeturk'te yer alan habere göre olay gecesini şöyle anlattı: "Korkunç sesi işittiğimizde yatıyorduk. Yanı başımızdaki cami duvarı üzerimize çöktü. Ben, eşim ve daha bir 15 aylık olan bebeğimiz Muhammed ile bir odada yatıyorduk. Diğer 7 kızım ise bir odada yatıyordu. Kendimizi enkazın altında bulmuştuk. Komşular imdadımıza yetişti ve bizleri hastaneye yetiştirdi. Acı haberi orada aldık."

Güçlükle konuşan baba Enver Baluşah sözlerini şöyle sürdürdü: "Düşman liderlerinin yargılanmasını talep ediyorum. Eğer bir İsrailli çocuk öldürülmüş olsaydı, dünyayı ayağa kaldırırlardı. Onların çocuklarının kanı çok pahallı ama bizim çocuklarımızın kanı onlara göre çok ucuz. Özgür dünyayı ve uluslararası hukuk kurumlarını çocuklarımızı korumaya davet ediyorum. Yeter artık bitsin bu ölümler ve yıkımlar."

Enver Baluşah'ın eşi Samira Baluşah, çocuklarının ölümünü duyduğunda hastaneyi feryatları ile boğdu. Samira Baluşah'ın ilaç ile ayakta tutulmaya çalışıldığı bildirildi.

Siyonistler Çocuk-Bebek Dinlemiyor

Cumartesi'den beri devam eden saldırılarda 27 bebek ve çocuğun öldüğü kaydedildi. Gazzeli mühendis Faysal Şava, "Çocuklarımın hepsi çok korkuyor. Dışarı çıkmaya çekiniyoruz. Hiçbir yer güvenli değil" dedi. Gazze'nin çocuklar için bir cehennem olduğunu söyleyen Şava, "Bu vahşi ve barbar saldırılar derhal durdurulmalı" diye konuştu.

Gazzeli 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Hazem Sami Riğavi ise Cumartesi günkü saldırıda şarapnel parçalarının iki kız çocuğuna çarptığını ve öldürdüğünü söyledi. Sami Riğavi, ilk iki günde 8 çocuğun cesedine rastladığını belirtti.

(Kaynak: Haksöz Haber)

Etiketler : #Hangi   #suçtan   #ötürü   #öldürüldüler?   
YORUMLAR
  • Ademoğlu   30-12-2008 20:39

    Allahın lutfu,Rahmeti,merhameti O AZİZ ŞEHİTLERE olsun ve geride kalıp kanının son damlasına kadar cihat eden MÜ MİNLERE olsun. uuuuzaktan seyreden biz acizleride mevlam dosdoğru yoluna yöneldip uyanmayı nasip etsin. İlahi ad,semut,lut kavmini nasıl helak etinse işte şu yahudi siyonistlere lanetini gönder,lanetini gönder, lanetini gönder YA RABBİL ALAMİYN.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN