Gazze'de ölümün adı bu kez tünel çökmesi

Siyonist işgalcinin ölümle teslim almaya çalıştığı ve fakat teslim olmamakta direnen Gazze'De neredeyse ölümsüz gün yok. Siyonistlerin ambargoyla açlığa mahkum etmek istediği Gazzeliler, çare olarak Mısır sınırında tüneller kazarak ihtiyaçlarını Mısır'dan karşılamaya çalışıyorlar. İşte bu amaçla açılan tünellerden birinin çökmesi sonucu 5 Filistinli kardeşimiz daha vefat etti.

02-08-2008


İslam ve Hayat

Siyonist işgalcinin ölümle teslim almaya çalıştığı ve fakat teslim olmamakta direnen Gazze'De neredeyse ölümsüz gün yok. Siyonistlerin ambargoyla açlığa mahkum etmek istediği Gazzeliler, çare olarak Mısır sınırında tüneller kazarak ihtiyaçlarını Mısır'dan karşılamaya çalışıyorlar. İşte bu amaçla açılan tünellerden birinin çökmesi sonucu 5 Filistinli kardeşimiz daha vefat etti. 

Dünya Bülteni sitesinde yer alan habere göre, Filistinli yetkili Muhahya Hasin, dün akşam kazılan tünelin çöktüğünü, bu sırada ilk belirlemelere göre 5 Filistinli'nin öldüğünü ve 15 kişinin yaralandığını açıkladı. Hasin, tünelin çökmesine gaz patlamasının yol açmış olabileceğini belirtti.

Gazze Şeridi, Haziran 2007'de Hamas'ın kontrolüne geçtiğinden beri siyonist işgalcinin ablukası altında bulunuyor.

Etiketler : #Gazze'de   #ölümün   #adı   #bu   #kez   #tünel   #çökmesi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN