Cehennem lüzumsuz değil!

16 Suriyeli mazlumun bindiği botun Ege'de batması sonucu hayatını kaybeden mazlum kardeşlerimizin bedenleri Bodrum sahillerine vurdu. Bu yavrucağız da onlardan biriydi.

03-09-2015


16 Suriyeli mazlumun bindiği botun Ege'de batması sonucu hayatını kaybeden mazlum kardeşlerimizin bedenleri Bodrum sahillerine vurdu.

Aylan adlı Kobanili bu yavrucağız da onlardan biriydi:

Etiketler : #Cehennem   #lüzumsuz   #değil!   
YORUMLAR
  • Vedat Demiralay   03-09-2015 12:49

    Gazetenin birinde bu fotoğrafla birlikte,atmış oldukları bir başlık vardı. BUNUN SORUMLUSU KİM!? Düşündüm gerçekten bunun sorumlusu kim! Bunun sorumlusu bu çocuğu veya bu mazlumları buraya sürükleyen ailesimi yada ülkelerinden kaçmak zorunda oldukları şartlarmı!,ülkelerindeki zalim iktidar,sistem veya Esad gibi zalimlermi,yada bu zülmün arkasındaki Amerika,İsrail veya muadili emperyalist sömürgeci küfür güclerimi,yada bu ve benzeri zulümlere sessiz kalan yığınlarmı,yada çeşitli görüş ayrılikları ile her yapının kendi elindekileri ile sevinen bir okadar birbirinden ayrışan ümmetmi....... Sorumluyu biranda tespit etmenin bukadar kolay olmadığını gördüm. Enson sorduğum soru ben bu sorumluluğun neresindeyim oldu.........

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN