Boynuzlarına sağlık!

Batının vahşi yüzünün sergilendiği İspanya'daki "boğa güreşleri" organizasyonu bu kez tam anlamıyla boğanın intikamına sahne oldu.

30-05-2009


Batının vahşi yüzünün sergilendiği İspanya'daki "boğa güreşleri" organizasyonu bu kez tam anlamıyla boğanın intikamına sahne oldu. 

Madrid'de düzenlenen San Isidro Festivali'nde, Las Ventas arenasına çıkan Israel Lancho adlı matador, kılıç ve mızrak darbeleriyle yaralayıp çılgına çevirdiği boğa tarafından feci bir şekilde boynuzlandı. Hastaneye kaldırılan matadorun durumu ağır.

Bize de bu durumda boğaya "Boynuzlarına sağlık" demek düşüyor!

(Fotoğraflar: Samanyolu Haber)

Etiketler : #Boynuzlarına   #sağlık!   
YORUMLAR
  • sevda   04-05-2010 09:59

    BUNLARA İNSAN DEMEK BENCE HAK EDİCEKLERİ Bİ HİTAP ŞEKLİ DEĞİLDİR.İNSAN DENİNCE SEVGİ MERHAMET PAYLAŞIM GELİR. AMA ;EN ÖNEMLİSİ BİZİ BİR YARADAN VARDIR (HER CANLIYI)O AKLIMIZA GELMELİ TABİKİ İNANCI VARSA O İNSA N DEDİĞİMİZ VARLIĞIN.BU NASIL CANİLİKTİR SANA HİZMET EDENE BU ZULÜM NASIL YAPLIR AKLIM ALMIYOR.HERKEZ HERKEZE EMANET DEĞİLMİDİR BU FANİ DÜNYADA Kİ ONLARIN BİZE ÇOK DAHA İHTİYACI VARDIR.SANA Bİ ZARAR VERMEYENE (İNSAN YADA HAYVAN)SEN ZARAR VEREBİLİRSİN VE BUNDAN HANGİ KALPLE HANGİ İNANÇLA ZEVK ALABİLİRSİN.HANİ BİR AYET YADA HADİS VARDIR YA ÖYLE İSANLAR VARDIR Kİ ONLAR HAYVANLARDAN AŞAĞIDIRLAR VE ÖYLE İNSANLARDA VARDIR Kİ,OLAR HAYVANLARDANDA AŞAĞIDIRLAR.Bİ YANIŞIM VARSA LÜTFEN ÇOK ÖZÜR DILERIM SİZLERDEN.BENCEDE BOYNUZLARINA SAĞLIK PARÇA PARÇA ETSEYDİN KEŞKE AŞAĞILĞI

  • yasin   01-06-2009 19:49

    cahiliye cafcaflı şatafatlı. ambalajı süslü bir vizyonla 21.yy a girerken kendisini gösteriyor. kadim cahiliye ile çağdaş cahiliye arasında fark yok.kur'an penceresınden bakınca bunu görmek çok kolay. küfür hayatı tüm canlılar için çekilmez kılıyor.Allahın yarattığı her canlıya merhametle muamele gibi insanı insan eden eylemler varken şu vahşet tablosuna bir bakın.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN