Abbas’ın Ankara Büyükelçiliği, Mossad şubesine dönüşmüş

Abbas yönetiminin Türkiye'deki Filistin'le alakalı gelişmeleri yakın takibe aldığı ve Ankara'daki büyükelçiliğini Mossad şubesi gibi kullandığı bildirildi.

10-11-2010


Filistinli kaynaklar, Mahmut Abbas’a bağlı istihbarat biriminin başında bulunan Macid Ferac’ın Türkiye’deki adamlarına ve Ramallah yönetimine bağlı olan Filistin’in Ankara Büyükelçiliği ile İstanbul Konsolosluğuna talimatlar göndererek Türkiye’deki gelişmelerle ilgili günlük rapor göndermelerini istediğini belirttiler.

Ürdün’de haftalık olarak yayınlanan El-Mecd dergisi konuyla ilgili haberinde Filistin istihbaratı ile Fetih’e mensup bazı kişilerin geçen ay Türkiye’de yoğun bir ziyaret trafiği gerçekleştirdiklerini de belirtti.

Dergide yer alan haberde ayrıca, bunlara ek olarak Abbas yönetiminin Hamas’a destek veren Türkiyeli veya Türkiye’de yaşayan Arap ve Arap olmayanların çalışmalarının yakından takip edilmesini, Türkiye’ye gelen Filistinli yaralıların ziyaret edilip siyasi görüşlerinin öğrenilmesini ve bu hususlarla ilgili raporlar hazırlanıp gönderilmesini de istediği ifade edildi.

(Kaynak: Filistin Haber)

Etiketler : #Abbas’ın   #Ankara   #Büyükelçiliği   #   #Mossad   #şubesine   #dönüşmüş   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN