60. yılında siyonist işgali telin için Beyazıt'tayız

Filistin'deki siyonist işgali lanetlemek ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu haykırmak için bugün saat 13.30'da Beyazıt meydanında olacağız inşaallah.

14-05-2008


Filistin'deki siyonist işgali lanetlemek ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu haykırmak için bugün saat 13.30'da Beyazıt meydanında olacağız inşaallah. Eylem öncesi Mazlum-Der tarafından yapılan basın açıklamasında, "İşgal, üzerinden geçen 60 yıl (1948-2008) sadece Filistin halkına değil, tüm bölgeye ve dünyaya acılar yaşatmaya devam ediyor. Yüz binlerce Yahudi yerleşimciye yurt oluşturmak iddiasıyla Filistin halkını yaşadığı yerden kovan siyonist işgal, ABD ve Batılı ülkelerin desteğiyle insanlığa meydan okuyarak sürüyor. Filistin halkının acıları üzerine kurulmuş olan 60 yıllık düzen, aynı zamanda tüm insanlığa karşı tehdit oluşturmaktadır. İşgale kayıtsız kalmamak ve insanlığımızın bizlere yüklediği sorumluluğu yerine getirmek üzere duyarlı Sivil Toplum Kuruluşları olarak ortak düzenlediğimiz etkinliğe katılarak destek vermenizi bekliyoruz" denildi.

Rıdvan Kaya, Yıldız Ramazanoğlu, Ahmet Ağırakça, Bülent Yıldırım gibi yazarların konuşma yapacağı etkinlikte İsrail işgalini anlatan bir de fotoğraf sergisi açılacak.

Etiketler : #60.   #yılında   #siyonist   #işgali   #telin   #için   #Beyazıt'tayız   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN