Ünlü ekmek firmasından ahlaksız tutum

Türkiye'de tanınmış ekmek markalarından olan UNO ekmek fabrikası insanlığa sığmayan davranışı ile tepkileri üzerine çekmeye devam ediyor.

27-04-2016


Gülfide Yağcı 19.10.2015 pazartesi günü yolda giderken UNO ekmek fabrikasının dağıtımını yapan bir kamyon tarafından çarpılarak ağır şekilde yaralandı. Sağ bacağını ezerek geçen kamyon kazasında kafasından aldığı ağır darbe ile beyin kanaması geçiren Yağcı 20 gün yoğun bakımda yattı.

KOCA FİRMADAN UTANDIRAN DAVRANIŞ

Yaşanan kazanın ardından ne UNO ekmek fabrikası yetkilileri nede kazayı yapan kamyon şoförü 55 yaşındaki Gülfide Yağcı'yı ziyaret bile etmezken hastane süreciyle ilgilide hiçbir takipte bulunmuyorlar. Kendi imkanları ile tedaviyi yaptırmaya çalışan Yağcı ailesi kazanın ardından koltuk değneklerine mahkum olan Gülfide Yağcı'nın durumunun kapitalizmin insanlığı ne kadar derinlere kadar işgal ettiğini gözler önüne seriyor şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYADA DUYARLILIK MÜCADELESİ

Uno ekmek fabrikası yaptığı bu duyarsızlık karşısında sosyal medya üzerinden yaptığı reklamlarda insan sağlığına çok önem verdiği imajı oluşturmaya çalışıyor. Bu tür iki yüzlülüklere tahammül edemeyen Gülfide Yağcı'nın oğlu Erdi Yağcı ise twetter üzerinden UNO Ekmek paylaşımlarına annesinin durumu hakkında paylaşımlarda bulunuyor. 

SÜTUN HABER

Etiketler : #Ünlü   #ekmek   #firmasından   #ahlaksız   #tutum   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN