Isparta'da kardeşlik pikniği

Kardeşlik Pikniği temasıyla yapılan organizasyona, Isparta İlkeli Çocuk ve Gençlik Derneği, Isparta İHH Temsilciliği, Ensar Vakfı Isparta temsilciliği, SDÜ Akademik Koordinasyon Kulübü ve bir grup bilinçli üniversite gençliğince oluşturulan Isparta Genç Erdemliler Topluluğu katılımları ile destek verdiler.

02-05-2014


Kardeşlik Pikniği, katılımcıların kendilerini ve temsil ettikleri sivil oluşumları tanıtması ve hemen ardından Öğretmen Doğan Yakut tarafından yapılan ‘Müslüman Olmanın Sorumluluğu’ adlı sunumla başladı. Cemaatle kılınan öğle namazının ardından ülkemizde eğitimini sürdüren Kazakistanlı bir kardeşimiz tarafından Rahman suresinden Rabbimizin nimetlerinin anlatıldığı bir bölüm okundu.

Farklı bölümlerde okuyan öğrencilerden oluşturulan voleybol turnuvası sonucunda kazanan takım oyuncularına çeşitli kitap hediyeleri verildi. Katılımcı öğrencilerin organizasyondan duydukları memnuniyet pikniğin amacına ulaştığının bir göstergesi gibiydi.

Kardeşlik pikniği cemaatle kılınan ikindi namazı ile birlikte sona erdi.

“Ey insanlar! Doğrusu biz sizi bir erkekle bir dişiden yarattık. Ve birbirinizle tanışmanız için sizi milletlere ve kabilelere ayırdık.” (Hucurat Suresi 13. Ayet)

(Haber: Ahmed Akdeniz)

 

Etiketler : #Isparta'da   #kardeşlik   #pikniği   
YORUMLAR
  • kemal songür   02-05-2014 21:56

    Sevgili Ahmet Akdeniz yeğenimin/kardeşimin nezdinde bütün gençlerimize selamlarımızı sunuyoruz. Başlık ''kardeşlik pikniği'' şeklinde çok güzel ifade edilmiş. İHH ve farklı isimlerde faaliyet gösteren derneklerin kardeşlik üst şemsiyesi altında toplanarak verdikleri görüntüyü çok değerli buluyorum. Kim bilir!? Belkide gençlerimiz bize örnek olacak ve bu görüntüleriyle abilerine/amcalarına bir şeyleri hatırlatacaklar. selam ve dua ile...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN