Erdoğan'dan seçim öncesi "himmet" ziyareti

Seçim meydanlarında Fethullah Gülen'in çeşitli hurafe sözlerini diline dolayan Erdoğan, hurafe konusunda F. Gülen'i de aratacak düzeyde bir uydurulmuş din anlayışına sahip olan, rabıta şirkinin odak ismi Mahmut Osmanoğlu'nu ziyaret etmiş ve kendisi himmete muhtaç bu kişiden himmet istemiş.

10-08-2014


İslam ve Hayat
 
Laik Türkiye Cumhuriyeti rejiminin cunhurbaşkanının belirleneceği bugün, güne muhafazakar demokrat medyada yer alan bir haberle girdik: "Başbakan Erdoğan, İsmailağa Cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nu ziyaret etti ve kendisinden dua ve himmet istedi."
 
Zamanı belirtilmeyen ziyaretin tam da seçim günü sabahı verilmesi manidar mutlaka. Ancak bundan daha manidar olan husular da var.
 
Seçim meydanlarında Fethullah Gülen'in çeşitli hurafe sözlerini diline dolayan Erdoğan, hurafe konusunda F. Gülen'i de aratacak düzeyde bir uydurulmuş din anlayışına sahip olan, rabıta şirkinin odak ismi Mahmut Osmanoğlu'nu ziyaret etmiş ve kendisi himmete muhtaç bu kişiden himmet istemiş. (Demek ki Erdoğan Fatiha Suresinin anlamını bilmiyor.)
 
Ziyaret sırasında "Keşfe açık dostlardan biri söylüyor. Allah Teala ne diyor: 'Ete kemiğe büründüm, Mahmut diye göründüm' küfür lafzının sahibi Cübbeli Ahmet de oracıktaymış.
 
Demek ki neymiş: Her şey oy içinmiş! Erdoğan'ın peşinden sürüklenen merhaleci "muvahhidlere" ithaf olunur. 
 
Konuyla ilgili Haber 7 sitesinde bu sabah yayınlanan haberin metni şu şekilde:
 
 
Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Beykoz'daki ikametgahında gerçekleşen ziyaret 2 saat sürdü. Başbakan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da yer aldığı ziyarette Cübbeli Ahmet Hoca ile Muhammed Keskin Hoca da hazır bulundu.
 
Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili Marifet Derneği'nden şu açıklama yapıldı:
 
"Muhterem Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi, Muhtereme eşi ve kerimesiyle birlikte Mahmud Efendi Hazretlerimizi hâne-i saadetlerinde ziyaret ettiler. Yaklaşık 2 saate yakın çok samimi muhabbet ortamında geçen bu ziyarette değerli Başbakanımız, Efendi Hazretlerimiz'den dua ve himmet talep ettiler. Efendi Hazretlerimiz de kendisine hayır duada bulundular. Bu ziyarette Cübbeli Ahmet Hocaefendi ve Muhammed Keskin Hocaefendi de hazır bulundular. Allah-u Teala'nın bu ziyareti vatanımız, milletimiz ve ehli sünnet camiamız için hayırlara vesile kılmasını niyaz ederiz."

Etiketler : #Erdoğan'dan   #seçim   #öncesi   #himmet   #ziyareti   
YORUMLAR
  • Muradi   10-08-2014 10:46

    Hurafeci Erdoğan Mahmut Hocadan himmet isteyerek Fethullah Hocanın beddualarını dengelemek istemiş olabilir! Fatiha Suresini okuyup da anlamından bihaber olmak şirk rüzgarında sürüklenmek demektir. Böylece Tayyip ve arkadaşlarının Haşhaşi dediklerinden pek de farklı olmadıkları anlaşılıyor.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN