Cuma günü Kudüs için Beyazıt'a!

İstanbullu Müslümanlar Ramazan'ın son Cuması olan bu Cuma günü Dünya Kudüs Günü için Beyazıt Meydanı'nda buluşmaya hazırlanıyor.

01-09-2010


İslam ve Hayat

İstanbullu Müslümanlar Ramazan'ın son Cuması olan bu Cuma günü Dünya Kudüs Günü için Beyazıt Meydanı'nda buluşmaya hazırlanıyor.

"İsrailsiz bir dünya" ve "özgür Kudüs" sloganlarıyla yapılacak olan anma toplantısına tüm kardeşlerimiz davetlidir.

Etiketler : #Cuma   #günü   #Kudüs   #için   #Beyazıt'a!   
YORUMLAR
  • Salih Can   01-09-2010 18:52

    Her yer Kudüs,her gün eylem. Yaşasın Kudüs direnişimiz... Geçenlerde yıllardan beri ailece tanıdığım olan bir Müslüman ailenin büyükleri olan iki kardeşimle bir Ramazan gecesi bir yerde hasbihal ederken, bey olan Müslüman kardeşim Ramazan Kayan hoca ile birlikte Kudüs gezisine katıldıklarını, çok güzel geçtiğini ve cep telefonuna kaydettiği fotografları tarihi önemine binaen anlatmaya başladı. Ben de şu şartlarda Kudüs'e gidilmesinin yanlışlığını üstad Karadavi'nin karşı fetvasını örnek göstererek belirtmeye çalıştım. Arkadaşım 'Ramazan Kayan hoca bu işe evet demişse, bizde Kudüs'teki kardeşlerimize yalnız olmadıklarını vurguluyor isek -adeta- Karadavi de kim oluyor ki?!' karşılık verince kifayetsizliğin kifayete galebe çaldığını bizzat müşahade etmiş oldum. Ne diyelim herkesin seyahati kendisine... Bizler Kudüs, Mescid-i Aksa, Kubbetu's-Sahra vs. kurtulsun istiyoruz. Kudüs dolarlara, euro'lara boğulsun istemiyoruz!!! Kudüs günü şimdiden kutlu olsun!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN