Çocuk dergisi Birdirbir, eğlendirerek öğretmeyi sürdürüyor

Eğlendirerek öğreten Din Eğitimi ve Kültürü Dergisi Birdirbir’in “Cemaatle Namaz” konulu 26. sayısı çıktı.

19-11-2008


Eğlendirerek öğreten Din Eğitimi ve Kültürü Dergisi Birdirbir’in “Cemaatle Namaz” konulu 26. sayısı çıktı. Her sayısı sabırsızlıkla beklenen dergi Hacivat ile Karagöz, Hayta ile Cemşit, İcat Taci, Zorbul Zehra gibi kahramanlarıyla hem eğlendiriyor hem öğretiyor.

Derginin yazı işleri müdürlüğünü eğitim ve din eğitimi alanındaki çalışmalarıyla tanınan Alpaslan Durmuş, editörlüğünü ise Hatice Işılak yapıyor. Son yıllarda din eğitimi alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren EDAM (Eğitim Danışmanlığı ve Araştırmaları Merkezi) tarafından yayımlanan derginin danışmanları arasında Prof. Dr. Hayrettin Karaman (ilahiyat), Prof. Dr. Muhsin Hesapçıoğlu (eğitim bilimleri), Doç. Dr. Halil Ekşi (psikoloji), Dr. İbrahim Hakan Karataş (Türk Dili ve Edebiyatı) ve Dr. Mustafa Otrar (ölçme değerlendirme) yer alıyor.

26. Sayıda Neler Var?

Sınavdan Sadece Beş mi Almak İstersiniz Yoksa Yıldızlı Beş mi?

Sorunun cevabını merak edenler sevimli kahramanlar Hayta ile Cemşit’in hikâyesini zevkle okuyacak.

Beş Vakit Camideyiz

Hayat Bilgisi bölümünde bu ay cemaatle namaz kılarken dikkat edilecek hususlar ele alınıyor. Ayrıca cemaatle namaz konusundaki ayet ve hadisler de bu bölümde yer alıyor.  

 

Birdirbir Hediye Vermeye Devam Ediyor

Bu sayının ödüllü bulmacasını doğru cevaplayan 30 kişi Aslıhan Atik ve Müzeyyen Yılmaz’ın Hayta ile Cemşit Hadis Öğreniyor-2 adlı kitabını kazanacak. Birdirbir dergisine abone olan ya da aboneliğini yenileyenlere ise Birdirbir Kitaplığından “Hac Yolcusu - Karınca Rasin’le İslam’ın Şartlarını Öğreniyoruz” adlı kitap hediye edilecek.

Ayrıntılı bilgi için:

Murat ŞENTÜRK

Tel&Faks: 0216 481 3023

E-posta: [email protected] - [email protected] 

Web: www.birdirbirdergisi.com

Etiketler : #Çocuk   #dergisi   #Birdirbir   #   #eğlendirerek   #öğretmeyi   #sürdürüyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN