Bu ne "van minut", bu ne istasyon!

Gazze yardım filosuna yapılan siyonist saldırı başka gerçeklerin de ortaya çıkmasına vesile oldu. Meğer Türkiye, siyonist işgal çetesine İran İslam Cumhuriyeti'ni gözetleyeceği istasyon bile tahsis etmiş.

09-06-2010


İslam ve Hayat

"Van minut"larla, efelenmelerle kamuoyunun desteğini arkasına alan ve İslam dünyasında fiyaka yapan Ak Parti Hükümeti, icraatta ise rejimin başından beri devam eden siyonist işbirlikçiliğini aynen sürdürüyor.

Askeri anlaşmalar, tatbikatlar Gazze'deki soykırım girişimine ve "van minut" efelenmesine rağmen sürerken, son olarak siyonist işgal rejimine OECD arkalaması gerçekleştirilmişti.

Gazze yardım filosuna yapılan siyonist saldırı bunların yanında başka gerçeklerin de ortaya çıkmasına vesile oldu. Meğer Türkiye, siyonist işgal çetesine İran İslam Cumhuriyeti'ni gözetleyeceği istasyon bile tahsis etmiş.

Siyonist işgal çetesine, Türkiye'nin İran sınırına yaın bir bölgesinde tahsis edilen istihbarat istasyonu mevcut hükümetin samimiyetsizliğini ve laik rejimin siyonistseverliğinin bir parçası olarak işlev gördüğünü net şekilde ortaya koyuyor.

İşte konuyla ilgili Milliyet'te yer alan ibretlik haber:  

İsrail, yardım gemisine düzenlenen saldırının İsrail-Türkiye arasındaki istihbarat paylaşımına darbe vurmasından tedirgin. Sunday Times gazetesine göre, Türkiye İsrail'in İran'ı izlediği istihbarat istasyonunu kapatabilir.

İngiliz Sunday Times gazetesi, Türkiye topraklarında İran sınırına yakın bir noktada konumlanan istihbarat istasyonunun kapatılabileceğini yazdı.

Gazeteye göre operasyonun ardından İsrail Savunma Bakanlığı için hazırlanan raporda, "Türkiye istasyonu kapatabilir" uyarısı yer aldı.

Bir İsrail kaynağı, "Eğer böyle bir şey olursa İsrail İran'ı izleyen ve koklayan kulaklarını ve burnunu kapatmış olur" yorumunu yaptı.

Gazeteye göre istihbarat istasyonunun kapanması halinde, İsrail tarafından Gazze'ye uygulanan abluka, ülkenin "İran'ın nükleer tehdidi" karşısında savunmasını zayıflatacak.

Etiketler : #Bu   #ne   #van   #minut   #   #bu   #ne   #istasyon!   
YORUMLAR
  • ademoğlu   13-06-2010 18:24

    İslami hayatı olmayan ve asla islama hitap etmeyen kukla rejime ve onun fedaisi hükümete destek verenlerin nasıl bir vebal altında olduklarını görsünler. Aslolan bu hükümeti ve icratlarını islam devleti olan irana yaklaşımın aslında ilahları amerikanın emridir.İran nasılda bunlaradost ediniyor demeyin o müslümanlar bunları sözlerinin eri zannediyorlar .

  • HUSEYIN SASMAZ   09-06-2010 21:57

    KÖKLÜDEĞİŞİM DERGİSİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURU "İnsanlar içerisinde iman edenlere düşmanlık bakımından en şiddetli olarak Yahudiler ile şirk koşanları bulacaksın." (Maide 82) Size ne oluyor da Allah yolunda ve ‘Rabbimiz! Bizi halkı zalim olan bu beldeden çıkar, bize katından bir veli, koruyucu gönder ve bize katından bir yardımcı gönder.' diyen zavallı erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz?! (en-Nisa 75) Müminler, Müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesinler. Her kim bunu yaparsa, artık hiçbir şekilde onun Allah ile bağı kalmamıştır. (Âl-i İmrân 28) http://www.islamdevleti.org/content/view/36416/73/

  • ilyas metin   09-06-2010 16:42

    zan,la birşeyler söylemek istemiyorum eger bu haber dogru ise akp daragacını kendi eli ileyle kurmuş demektir

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN