Bir hafta önce Hz. Peygamber'e övgülerde bulunmuşlardı

Nisan ayı içerisinde bir hafta önce tüm siyasi liderler önce "Kutlu Doğum" törenlerinde bir araya gelir, Hz. Peygamber'e övgülerde bulunur. Ardından 23 Nisan günü yine hep birlikte Anıtkabir'e çıkar ve bu defa M. Kemal'in huzurunda kıyama durup ziyaretçi defterine ona yönelik övgülerde bulunur.

23-04-2014


İslam ve Hayat

Artık bir Türkiye klasiği oldu. Nisan ayı içerisinde bir hafta önce tüm siyasi liderler  önce Diyanet kurumunca üretilmiş bir kutsallık olan "Kutlu Doğum" törenlerinde bir araya gelir, Hz. Peygamber'e övgülerde bulunur.

Ardından 23 Nisan günü yine hep birlikte Anıtkabir'e çıkar ve bu defa M. Kemal'in huzurunda kıyama durup ziyaretçi defterine ona yönelik övgülerde bulunur.

Bu durumun İslami literatürdeki karşılığı bizim bildiğimiz kadarıyla şirktir. Ve bu şirk hali her yıl tekrarlanıp durulur.

Etiketler : #Bir   #hafta   #önce   #Hz.   #Peygamber'e   #övgülerde   #bulunmuşlardı   
YORUMLAR
  • Muradi   28-04-2014 18:40

    Onlar Hz Peygamberi anarken de şirk koşuyorlardı. Onun yardımına sığınıyorlardı. Dolayısıyla şirkten kaçınmak diye bir takvadan yoksundurlar.

  • vedat   24-04-2014 15:00

    Sizin yüzünüzün nereye döndüğünün ne önemi var,önemli olan gönlünüz kaymasın ,peygamberde içi putlarla dolu kabeye doğru namaz kılıyordu dedi alim zat! karşısındaki diğer alimde ,eyvallah diye karşılık verdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN