Bir "Diyanet görevlisi" skandalı daha

Diyanet görevlileri arasında, futbolizm misyonerliğine soyunan ve Allah'ın dinini futbol fetişizmine alet ederek karikatürize etmeye kalkışan işgüzarların haberleri gelmeye devam ediyor. Kütahya'da bir Diyanet görevlisi, Türkiye-Hırvatistan maçının hemen ardından camide sela okudu, "Hırvatistan vefat etmiştir, Allah rahmet eylesin" dedi.

22-06-2008


İslam ve Hayat

Diyanet görevlileri arasında, futbolizm misyonerliğine soyunan ve Allah'ın dinini futbol fetişizmine alet ederek karikatürize etmeye kalkışan işgüzarların haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma namazı sırasında camilerde futbolizm rüzgarı estirip kitlelerin afyonu olan bu modern hurafeyle İslam'ın mabedlerini kirletenlerin haberleri ulaşmıştı haber ajansları vasıtasıyla. Bolu'dan gelen haberde, bir Diyanet görevlisi cemaate aynen şöyle dua (!) ettirmişti:

"Yarabbil âlemin şu anda büyük kapında sana inananlar var. Seni kabul edenler var. Senin peygamberini kabul edenler var. İslamı kabul edenler var. Son kitap Kur'an-ı kabul edenler var. Tek din İslam olduğuna inanlar var. Hepsi sence malum. Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, seni sena eden dilleri, duamıza amin diyenleri, Avrupa'ya gidenleri, Türkiye'mizi temsil edenleri, vatanımızın nam-ı hesabında mücadele edenleri, takımımıza taktik verenleri, cennet yurdumuz için ter dökenleri, güzide milli takımımızın kötü gününde iyi gününde yanınlar olanları, Avrupa'nın her tarafında milli takımımızı yalnız bırakmayanları, iki cihanda azil eyle yarabbi. Bundan sonra imparator Fatih hocamıza ve ekibine takımımıza güzel taktik vermeyi, kalecimiz Rüştü'ye panterler gibi uçmayı, gelen topları doksandan yakalamayı, defansımıza Sabri'ye, Gökhan'a, Emre Aşık'a bir kalkan olmayı, aldıkları topları isabetli pas olarak arkadaşlarına atmayı, sağ açığımıza, sol açığımıza fırtına gibi esmeyi, santraforumuza güzel toplarını atmayı, kaptanımız Nihat'a, Arda'da, Tuncay'a Hırvatistan kalesine topları doksandan takmayı, Hırvatistan'ı yenmeyi, bizleri sevindirmeyi, yuvalarımızı neşelendirmeyi, kendilerine nasip eyle yarabbi. Hakkın batıla galip gelmesi için milli takımımızın başarılı olması için Türkiye'mizin Avrupa zaferi için Allah rızası için el fatiha"

Allah'ın dinini bu şekilde futbol fetişizmine araç kılmaya  ve karikatürize etmeye kalkışan bu ve benzeri bazı utanmaz-arlanmaz Diyanet görevlilerinin skandal tutumları unutulmadan, bir haber de Kütahya'dan geldi. Kütahya'da da bir Diyanet görevlisi, Türkiye-Hırvatistan maçının hemen ardından camide sela okudu, "Hırvatistan vefat etmiştir, Allah rahmet eylesin" dedi.

Timeturk haber sitesinin haberine göre, Türkiye'nin Hırvatistan'ı penaltılarla yenerek yarı finale yükselmesi sonrasında, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki Hacı Halit Güzen Camii Diyanet görevlisi Kazım Filiz, hakemin bitiş düdüğünün ardından camiye gelerek minareye çıktı ve sela okudu. Kazım Filiz selanın sonunda "Hırvatistan vefat etmiştir, Allah rahmet etsin" dedi.

 

Etiketler : #Bir   #Diyanet   #görevlisi   #skandalı   #daha   
YORUMLAR
  • isa ünlü   26-06-2008 13:14

    Arkadaslar elestirilerde uslub adab herseyden önemli, netice vasfi hoca olan bir görevli,canak yalayici, fasik vs... bize ve bizden birine söylenecek sözler degil vesselam...

  • ALİ DOĞRU   25-06-2008 12:47

    Bir imam olarak bu cahil ve düzenin çanak yalayıcısı imamlardan nefret ediyorum. Allah hepsine akıl fikir ihsan eylesin. Islah etsin.

  • OrhanALBAYRAK   24-06-2008 13:40

    Öncelikle ele aldıgınız konu nedeniyle size teşekkür ediyorum.Bu haber özellikle fasık imamların arkasında namaz kılmayı borç bilen hiziplere kapak ola....selam ve sevgi ile

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN