Zeynep-Der'den "kumanya" konusunda açıklama

İslama ve Müslümünlara olan kinini her ortamda belirtmekten çekinmeyen sözde sanatçı Müjdat Gezen adına açılan facebook sayfasında Zeynep-Der'le ilgili asılsız bir habere yer verildi.

19-10-2013


Kocaeli'nde faliyet gösteren Zamanın Zeynebi derneğinin Ramazan ayında yapmış olduğu kumanya yardımı çalışmalarından bir fotoğrafı sanal ortam facebook'ta yayınlayarak çirkin bir iftira atan sayfa yönetimi tüm uyarılara rağmen ilgili görseli kaldırmayarak ahlaksızlıklarına devam ediyor. Konuyla alakalı dernek yönetiminden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.
 
"Müzdat Gezen adına açılan bir facebook sayfasın da ZEYNEPDER'in yardım çalışmaların dan çalınarak kullanılan bir resim AKP'nin seçim çalışmaları olarak paylaşılmış ve iftira atarak hakarette bulunmuşlardır.
 
Zeynepder özgün bir dernek olup hiçbir parti veya oluşumla bağlantılı, uzantılı değildir. Bizleri tanıyanlar iyi bilirler. Tanımayanlar da ancak iftira edip, portalımız da yayınlanan ramazan yardımı resimlerini kullanıp ZEYNEPDER üzerinden AKP'ye saldırıda bulunuyor. Kendilerine gerekli uyarıda bulunulmuş ve derhal kullandıkları resmin kaldırılması istenmiştir. Biz ZEYNEPDER olarak her yıl ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine dernek ve üyelerimiz imkanlari dahilinde yardım yapmaktayız. Bu yardımın ulaştırıldığı duyurusunu da derneğin resmi sitesinde yayınlamaktayız.
 
Yardımı ulaştıran görevli tesettürlü bacılarımıza ağıza alınmayacak hakarette bulunup, yardım çalışmalarını seçim çalışmaları olarak sosyal medyada YALAN haberle lanse eden bu zihniyeti KINIYORUZ!"
 
(ZAMANIN ZEYNEBİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU)

Etiketler : #ZeynepDer'den   #kumanya   #konusunda   #açıklama   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN