Vuslat'tan haya ve iffet vurgusu

Vuslat Dergisi, Temmuz sayısında ahlaki yozlaşma ve iffetsizlik felaketini konu ediniyor. "İffetsizlik Korkunç Bir Felakettir" ve "Yozlaşma Batağından Çıkış" başlıklı yazılar derginin ana gündem maddesini oluşturuyor.

11-07-2008


İslam ve Hayat

Vuslat Dergisi, Temmuz sayısında ahlaki yozlaşma ve iffetsizlik felaketini konu ediniyor. "İffetsizlik Korkunç Bir Felakettir" ve "Yozlaşma Batağından Çıkış" başlıklı yazılar derginin ana gündem maddesini oluşturuyor. Vuslat bu önemli konunun yanı sıra her zaman olduğu gibi dünyada, İslam dünyasından ve Türkiye'den sıcak gündem maddelerini de sayfalarına taşıyor. Ahmet Varol "Filistin'de Ateşkes" başlıklı yazısında İslami Direniş Hareketi Hamas ile siyonist işgal rejimi arasında imzalanan ateşkesi masaya yatırıyor. Varol şu cümlelerle ateşkesin direnişten vazgeçme ve siyonist rejimi tanıma anlamı taşımadığının altını çiziyor: "Filistin''deki mücadelenin işgale karşı verilen meşru ve haklı bir mücadele olduğunun en başta hatırlatılması gerektiğini düşünüyoruz. Filistin''deki İslâmî hareketin bu meşru mücadelesindeki çizgisini ve tutumunu değiştirmesi söz konusu olamaz. Siyonist işgal ne kadar haksız ve gayri meşru ise ona karşı verilen mücadele de o derece haklı ve meşrudur."

Dergide ayrıca şu yazılar okuyucunun ilgisine sunulmuş:  

"Çocuk Eğitiminde Dayak ve Ceza", "Çocuğun Manevi İhtiyaçları -2-", "Hayatı Nasıl Anlıyor ve Çocuklarımıza Nasıl Anlatıyoruz?", "Putların Hakkı Devirilmektir, Islah Edilmek Değil!", "Türbanlı Bayanlar, Başörtülü Kadınlar, Tesettürlü Hanımlar", "Keşke Bilselerdi", "Safahat'tan Hikmetli Söyleyişler -1-". Dergide ayrıca edebiyatçı Ahmet Örs'ün bir hikayesine yer verilmiş: Domates Biber Patlıcaann. Kısacası, Vuslat ilgiyle okunacak bir sayıyla daha karşımızda.

İrtibat Tel: (0216) 612 78 22

Etiketler : #Vuslat'tan   #haya   #ve   #iffet   #vurgusu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN