Tekirdağlı avukattan siyonist bisikletçilere saldırı

Tekirdağ'da düzenlenen Uluslararası 1. Trakya Bisiklet Turu'nun son etabında, bir avukat, Gazze gemilerine yapılan saldırıya tepki amacıyla siyonist işgal rejimini temsilen yarışmaya katılan bisikletçilere saldırıda bulundu.

31-05-2010


İslam ve Hayat

Tekirdağ'da düzenlenen Uluslararası 1. Trakya Bisiklet Turu'nun son etabında, bir avukat, siyonist işgal rejiminin Gazze gemilerine saldırmasına tepki amacıyla "İsrailli" bisikletçilere saldırıda bulundu.

Cnn Türk'te yer alan habere göre, Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun düzenlediği Uluslararası 1. Trakya Bisiklet Turu'nun 4. etabında, bisikletçiler, 83,5 kilometrelik Tekirdağ-Şarköy etabı için yola çıktıkları sırada, Tekirdağlı Avukat Hasan Fehmi Ö, siyonist işgal rejimini temsilen yarışmaya katılan bisikletçilerin önüne geçerek Filistin bayrağı açtı ve üzerlerine yürüdü.

Olaya müdahale eden polis ekipleri, Hasan Fehmi Ö'yü gözaltına aldı. Hasan Fehmi Ö. ile yanında bulunan ismi açıklanmayan arkadaşı da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek de olay yerinde inceleme yaptı. Yarışlar ise kaldığı yerden devam etti.

Öte yandan, yarışlar başlamadan kısa bir süre önce siyonist işgal rejminin bisikletçilerine tahsis edilen aracın üzerinde bulunan "İsrail" yazılarının olası bir saldırıya karşı söküldüğü öğrenildi.

Etiketler : #Tekirdağlı   #avukattan   #siyonist   #bisikletçilere   #saldırı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN