Taksim'de canlı bomba saldırısı, çok sayıda yaralı var

Taksim'de çevik kuvvet polisinin bulunduğu noktada bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre çoğu polis memuru 22 yaralı var.

31-10-2010


Taksim'de çevik kuvvet polisinin bulunduğu noktada bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre çoğu polis memuru 22 yaralı var.

Taksime gelerek üzerinde bulunan bombanın pimini çeken canlı bombanın kendini parçaladığı öğrenildi. Kadın olduğu söylenilen canlı bombanın pimi çekmesiyle birlikte Taksim'de yaralananlar oldu. Polisler ve sivillerden  yaralalılar olduğu edinilen bilgiler arasında. Polis anında havaya ateş açarak olay yerini ve parçalanan canlı bomba cesedini  güvenlik şeridi arasına aldı.

Henüz canlı bombanın dışında ölüm haberi olmazken, ciddi yaralıların olduğu öğrenildi. Aldığımız son bilgiye göre 5 Çevik kuvvet memuru ağır yaralı... Toplam 22 yaralı bulunduğu da aldığımız bilgiler arasında. Görgü tanıklarının üzerinde kan izleri görülüyor. Tanıklar yaralı polislere yardım ettiklerini ve patlamanın çok şiddetli olduğunu söylediler.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın yaptığı açıklamada canlı bombanın erkek olduğu aktarıldı... 22 yaralının 6'sının sivil 9'unun polis olduğu da Çapkın'ın verdiği bilgilerin arasında...

Yine resmi olmayan kaynaklar edindiğimiz bilgiye göre bombanın parça tesirli değil, plastik düzeneğe sahip olduğu ve polislere yönelik yapıldığı öğrenildi. Bombanın parça tesirli olmadı durumunda çok sayıda ölü ve yaralının olabileceği söyleniyor.

(Kaynak: Timeturk)

Etiketler : #Taksim'de   #canlı   #bomba   #saldırısı   #   #çok   #sayıda   #yaralı   #var   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN