Kim bir zalime meylederse...

Dün ABD Temsilciler Meclisi'nde mutad "Ermeni soykırımı" oylamalarından biri daha gerçekleştirildi. Fakat ne oylama! İlkokullarda yapılan başkan seçimlerine bile rahmet okutacak bir ciddiyetsizlik ve kurguyla, bir oy farkla tasarı kabul ettirildi. Türkiye ve Ermenistan ise, emperyalizmin bu çirkin oyuna oylamaya aşırı anlam yüklemek suretiyle katkı sunmaya devam etti.

05-03-2010


İslam ve Hayat

Kızılderililerin topraklarının işgali ve bu halkın katliamlarla toptan tarihten silmesiyle kurulan ve o günden bugüne soykırım politikalarını aaralıksız sürdüren Amerika Birleşik Devletleri'nde dün ancak ilkokul müsamerelerinde rastlanabilecek bir oylama komedisi yaşandı. Osmanlı'nın son döneminde darbeyle iktidarı ele geçirmiş olan İttihatçıların anadolu halklarından Ermenilere karşı gerçekleştirdiği katliam ve tehciri yıllardır kendi emperyal politikaları için bir araç olarak kullanan ABD, Ermeni kartıyla Türkiye'yle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamayı sürdürüyor. 

Dün ABD Temsilciler Meclisi'nde mutad "Ermeni soykırımı" oylamalarından biri daha gerçekleştirildi. Fakat ne oylama! İlkokullarda yapılan başkan seçimlerine bile rahmet okutacak bir ciddiyetsizlik ve kurguyla, bir oy farkla tasarı kabul ettirildi. Amerikan emperyalizmi böylece halkların kanları üzerinden kendi çıkarlarını yürütme politikasından vazgeçmeyeceğini bir kere daha ortaya koymuş oldu. Türkiye ve Ermenistan ise, emperyalizmin bu çirkin oyuna oylamaya aşırı anlam yüklemek suretiyle katkı sunmaya devam etti.

Ve bu Türkiye halen Afganistan'da o ABD ile birlikte Müslüman kanı döken NATO içerisinde görev yapmayı, NATO'nun katil uçaklarına hava üslerini kullandırmayı sürdürüyor.

Şu hadisi hatırlamanın tam zamanı galiba:

"Kim bir zalime meylederse, Allah o zalimi ona musallat eder."

Etiketler : #Kim   #bir   #zalime   #meylederse...   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN