Kartal İmam Hatip'ten siyer sitesi

Kartal Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grup gayretli kardeşimiz, Hz. Peygamber'in hayatı, mücadelesi ve sünneti ile ilgili yazıların yer aldığı www.siyerinebi.com adlı bir internet site hazırladı.

03-07-2008


İslam ve Hayat

Kartal Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grup gayretli kardeşimiz, Hz. Peygamber'in hayatı, mücadelesi ve sünneti ile ilgili yazıların yer aldığı www.siyerinebi.com adlı bir internet site hazırladı. Sitede Hz. Peygamber'le ilgili şu spot ifade yer alıyor: "O, Allah'ın mesajını kullarına anlatan ve açıklayandır. 'Siz ateşe düşmek istiyorsunuz, ben ise kuşaklarınızdan tutup sizi korumaya çalışıyorum' diyendir." 

Öğretmen ve öğrencilerin ortak çabasıyla hazırlanan ve yayın hayatına başlayan sitede birçok bölüm yer alıyor. Sitedeki bölümlerden bazıları şunlar:

- Kur'an-ı Kerim'de Peygamberimiz

- Peygamberimizden Hatıralar

- Peygamberimiz ve Çacuklar

- Nebevi Sünnet

- Peygamberimiz ve Aile Hayatı

- Peygamberimizi Anlatan Kitaplar

Siyerinebi.com adlı siteyi hazırlayan kardeşlerimizi gayretlerinden ötürü tebrik ediyor, "Yürüyen Kur'an" olarak yaşayıp Rabbimiz tarafından bizlere "en güzel örnek" olarak işaret edilen Hz. Peygamber'i doğru anlamaya katkı olacak türden çalışmaların sitede daha ağırlıkla yer bulmasını diliyoruz.

Etiketler : #Kartal   #İmam   #Hatip'ten   #siyer   #sitesi   
YORUMLAR
  • kartal=kaihl   12-09-2010 23:06

    bu okulun adı kartal mehmet akif ersoy ihldir. kartal anadolu ihl başka bi okul.

  • merve   09-06-2009 16:02

    s.a sitemizin tanıtıldığını gördüm birkaç bişey de ben ekleyeyim dedim. gerçi gayet güzel anlatmışlar ama içerikten bahsedilmiş daha çok.. size şunu söyleyeyim gerçekten emeklerimize değen bir site ve dergisi de onun kadar muhteşem efendimiz dergiside 2 .sayısını çıkarmaya hazırlanıyo inşallah devamı da gelecek.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN