İstanbul'da kanlı terör saldırısında 36 kişi katledildi

İstanbul Yeşilköy Havalimanı'nda Dış Hatlar'da iki ayrı patlama oldu. Ayrıca saldırganların patlamalardan önce kaleşnikofla etrafa ateş ettikleri belirtildi. Saldırıda 36 kişi hayatını kaybederken, 147 kişi de yaralandı.

29-06-2016


İstanbul Yeşilköy Havalimanı'nda Dış Hatlar'da iki ayrı patlama oldu. Ayrıca saldırganların patlamalardan önce kaleşnikofla etrafa ateş ettikleri belirtildi. Saldırıda 36 kişi hayatını kaybederken, 147 kişi de yaralandı. Edinilen diğer bilgiye göre ise iki saldırganın olay yerinde öldürüldü.

HAVALİMANI HAVA TRAFİĞİNE AÇILDI

Olayın ardından seferler durdurulmuş, havalimanı hava trafiğine kapatılmıştı. Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamada saat 02:20 itibariyle hava trafiğinin yeniden açıldığını duyurdu.

Yaralılar patlamanın ardından olay yerine sevk edilen 49 ambulans ve 5 UMKE ekibi aracılığı ile hastanelere taşındı. Yaralılar tedavileri yapılmak üzere Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bölgedeki çeşitli hastanelere sevk edildi.

İŞARETLER DAEŞ'İ GÖSTERİYOR

Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamada, faillerle ilgili işaretlerin DAEŞ örgütünü gösterdiğini gösterdiğini söyledi.

(İslam ve Hayat / Haber 7)

Etiketler : #İstanbul'da   #kanlı   #terör   #saldırısında   #36   #kişi   #katledildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN