Heniyye: Her geçen gün zafere yaklaşıyoruz

Eş-Şati Mülteci Kampı'nda düzenlenen yaz kamplarının açılış töreninde konuşan Heniyye, öğrencilere seslendi: Her geçen gün zafere daha çok yaklaşıyoruz"

13-06-2012


Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, Eş-Şati Mülteci Kampı'nda yaz kamplarına katılan yüzlerce öğrenciye seslendiği konuşmasında, bugünkü neslin Filistin'in özgürlüğe kavuştuğu günü göreceğini söyledi.

Heniyye, öğrencilere "Allah'ın izniyle zafer sizin elinizle gerçekleşecek ve siz daima hak üzere olacaksınız" dedi.

Yaz kamplarının açılış töreninde konuşan Heniyye, zafer saatine her geçen gün daha çok yaklaştıklarını ifade ederek, kampları düzenleyenlere teşekkür etti ve onlardan sorumluluklarının farkında olmalarını istedi. Heniyye, "Bu çocuklar sizlere emanet, elinizden geldiğince onları koruyun" dedi.

Eş-Şati Mülteci Kampı'ndaki yaz kamplarının açılış törenine katılan eski esir Mazin Fukaha da, yaz kamplarının önemine işaret ederek bu kampların İslami nesiller yetiştirdiğini ve o nesillerin de çok yakında Mescid-i Aksa'yı ve Filistinli esirleri özgürlüklerine kavuşturacağını söyledi.

Siyonist işgal zindanlarında yatan Filistinli esirlere selam gönderen Fukaha, "Filistin halkı sizi unutmayacak. Sizin onur mücadelesinde kazandığınız zafere binaen "Onurumuzla yaşayacağız" sloganıyla düzenlenen yaz kampları bunun en güzel kanıtı" dedi.

(Kaynak: FİEM)

 

Etiketler : #Heniyye:   #Her   #geçen   #gün   #zafere   #yaklaşıyoruz   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN