Hangi taraf tevbe etmeli?

T. C. sisteminde yaşanan köklü çelişkiye değinen okurumuz, rejimin değerlerine bağlılıklarıyla bilinen CHP ve TSK'nın, rejimin ilanının en üst düzeyde kutlandığı resepsiyona katılmamasını, buna karşın İslami hassasiyet sahibi olduğu düşünülen politikacıların bu törenlere öncülük etmesini konu ediniyor ve soruyor:

30-10-2010


İslam ve Hayat

Okuyucularımızdan Ömer Bitlis, Özgür-Der'in Cumhuriyet törenleri ile ilgili açıklamasını verdiğimiz habere dikkat çekici bir yorum yazdı.

T. C. sisteminde yaşanan köklü çelişkiye değinen Bitlis, rejimin değerlerine bağlılıklarıyla bilinen CHP ve TSK'nın, rejimin ilanının en üst düzeyde kutlandığı resepsiyona katılmamasını, buna karşın İslami hassasiyet sahibi olduğu düşünülen politikacıların bu törenlere öncülük etmesini konu ediniyor ve soruyor:

"Tövbe etmesi gereken taraf hangi taraf bilemedim...

Bence iki taraf da tövbe etsin ve dinlerine sahip çıksınlar."

Konuyla ilgili "Herkes Dinini Sahici Adamı Olmalı" başlıklı makaleyi okumak için tıklayınız.

Etiketler : #Hangi   #taraf tevbe   #etmeli?   
YORUMLAR
  • ZÜLKÜF ARSLAN   30-10-2010 18:52

    niye tövbe etsinler ki DİNLERİ BU.... TÖVBE İSLAM DİNİNDE VAR , Dini Allaha değilde laik demoktarik kemalizme has kılmakta TÖVBE YOK..YANİ BUNLARIN İNANÇ KİTAPÇIKLARINDAKİ hükümlerin arasında varsa tövbe buna raslamadım.... Ama ALLAHIN kitabı olan Kuranın TEVBE DİYE bir suresi de var hükmüd e...ve bunlar ne zamanki ALLAHIN HÜKÜM KİTABINA UYMAYI KABUL EDİP YÜRÜRLÜKTE ŞİRK ANAYASA KİTAPÇIKLARINI KALDIRIP ATSALAR o zaman ALLAHIN DİNİNİ KABUL ETMİŞ VE TÖVBE HAKKINIDA KAZANMIŞ OLURLAR,yoksa bunlara FRAVUNA son anda tövbe hakkı nasıl tanınmadıysa bunlarada tanınmaz ve biz kim oluyoruzda BUNLARI TÖVBEYE ÇAĞIRIYORUZ bunlar Allahın çağrısını duymuyorlar bizimi duyacak bu SEMİYNA VE ASEYNA [DUYDUK ASİ OLDUK] DİYENLER...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN