Gazze böyle katledildi

İşte Gazze'deki soykırım girişiminden yürekleri dağlayan kareler:

10-01-2009


İslam ve Hayat

Emperyalizmin taşeronu/tetikçisi siyonist soykırım çetesi, kanlı tarihine yeni bir sayfa daha ekledi.

Sabra ve Şatilla'da, Kana'da, Cenin'de işlediği insanlık suçlarını şimdi de Gazze'de tekrarlıyor. İki hafta içinde çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 800'den fazla Filsitinli'yi vahşice katleden soykırım çetesine uygar (!) dünya seyirci.

Fakat elhamdulillah ki artık mazlumlar savunmasız değil. İslami direniş, yiğit evlatlarını tankların altına sürerek bu katliiamın bir soykırıma dönüşmesine engel oluyor. Siyonist katiller, Gazze'de ilerleyemiyor.

İşte Gazze'deki soykırım girişiminden yürekleri dağlayan kareler:

 

Bekle bizi İsrail, beklediğin her yerde

Bekle bizi İsrail, beklemediğin her yerde!

 

Etiketler : #Gazze   #böyle   #katledildi   
YORUMLAR
  • sedef   01-02-2009 21:36

    rabbim öyle bir lanetlemiş ki İSRAİLOĞULLARININ zihniyetini ya da geç belasını bulacaktır sadece onlar değil buna seyirci olan bütün müslüman alemi de nasibini alacaktır GAZZEM böyle direndiçe değil israil hiçbir güç FİLİSTİNİ alamaz bizler de dualarımız ve israil mallarını boykot ederek yanınızdayız

  • ayhan   20-01-2009 20:47

    israilin,siyonistlerin ve bu yahudilerin yaptıkları ilk değil. sonda olmayacak.nasıl bunları durdurabiliriz bilinçli müslüman olarak. boykot mallarına dikkat ederek.yardım istendiğinde hiç düşünmeden hiç değilse pazar parasını yada market parasını vermeliyiz. ya rabbi müslümanları birleştir. kalplerini hakka döndür. zulüm eden vahşi israil ve siyonstleri de kahhar ismi şerifinle kahret.amin

  • Selim Dilmen   14-01-2009 21:43

    israilin yaptıkları hala medya tarafından tam olarak gösterilmiyor bütün dünya bu vahşeti izliyor bu şerefsizleri Allah hiç bir zaman sevindirmesin Allah Gazzedeki kardeşlerimize yardımcı olsun siyonistlerin planlarını alt üst etsin (Amin)

  • yusuf   14-01-2009 19:48

    dünyada böyle bir katliam olmadı bunu yapanlar elbette bir gün hesaplarını verirler

  • Betkarili ENTEROĞLU   11-01-2009 01:47

    LANET OLSUN,ALLAH NEZDİNDE LANETLENMİŞ BENİ İSRAİLOĞULLARINA.KAHROLSUN İSRAİL İŞBİRLİKÇİLERİNE.EY İSRAİL!!!!SEN BU HUNHAR,KALLEŞ,ALÇAK VE ACIMASIZ SALRILARINLA SONUNU VE YOK OLUŞUNU Bİ İZNİLLAHİ TEALA DAHADA YAKINLAŞTIRIYORSUN.İSARİLSİZ BİR DÜNYA ÇOK YAKINDIR.ALLAH HÜSNÜ MUBAREĞİ KAHRU PERİŞAN ETSİN.

  • mikail   10-01-2009 18:35

    ilk öncelikle islamvehayatın bu fotoğrafları böyle bize göstermesi biz orda olmasakta ordaymısız gibi his verdiği için çok teşekkür ederim.Terör devleti israilin rezilliklerini görüyoruz Allah bunları kötü planlarını boşa çıkarsın inşallah saygılarımla

  • hakan   10-01-2009 15:33

    Allah yardımcıarı olsun Allah şehadetlerini kabul etsin inşallah. sözün bittiği yerdeyiz ama Allah er yada gec bunun hesabını soracaktır. inşallah bunun hesabını bizede sormaz yoksa ne yaparız. Allahın azabından yine Allaha sığınmaktan başka!!!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN