Ergenekon'da "1 numara" Haberal mı?

Sürecin başından beri Ergenekon haberleriyle dikkat çeken Taraf gazetesi, bugün attığı imalı manşetle 'Bir numara'yı açıkladı.

22-01-2011


Bugüne kadar Ergenekon'un başındaki isim hakkında resmi olarak hiçbir açıklama yapılmadı. Ancak örgütün "1 numarası" üzerinde birçok tartışma yapıldı, iddialar ortaya atıldı. Ergenekon'un başındaki ismin sivil mi asker mi olduğu tartışılırken, bugün Taraf gazetesi imalı bir başlık atarak, Mehmet Haberal'ı '1 numara'ya yerleştirdi. Gazete, Mehmet Haberal'a gelen siyasi tekliflerle ilgili olarak yaptığı haberde, 'Mehmet Haberal muhalefet partilerinin aday listesinde' üst başlığını ve "Akıllarında 'bir numara' var" manşetini kullanarak önemli bir iddiada bulundu. Gazete açıkça yazmasa da Ergenekon'un '1 Numara'sı olarak Mehmet Haberal'ı kastettiği düşünülüyor.

Taraf gazetesi haberinde, MHP'nin Mehmet Haberal'ın adaylığını görüşeceğini, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından bizzat partiye davet edilerek milletvekilliğine aday gösterileceğini iddia etti.

Gazeteye göre, 4-5 şubat tarihlerinde MHP Genel Merkezi'nde milletvekili aday adaylarıyla ilgili toplantı yapılacak. Haberal'ın ismi de bu toplantılarda gündeme gelecek.

Etiketler : #Ergenekon'da   #1   #numara   #Haberal   #mı?   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN