Başörtülü kadına saldıran Kemalist zorbaları savundu: Yandaş diye saldırmışlardır

Gezi Parkı protestosu adı altında Beşiktaş Kabataş'ta eylem yapan azgın Kemalist çete tarafından 6 aylık bebeğiyle birlikte saldırıya uğrayan tesettürlü kadınla ilgili, twitter hesabından yorum yazan İhsan Eliaçık, "Yandaş görüldüğü için saldırıya uğramıştır" ifadelerini kullandı.

13-06-2013


İslam ve Hayat

Anti-Kapitalist "Müslüman" İhsan Eliaçık, Gezi Parkı gündemi üzerinden ortaya koyduğu yaklaşımlarla, AKP'ye muhalefet etmek adına kimlerin safında durduğunu izhar etmeyi sürdürüyor. 

"Miraç Kandili" kutlaması örneğinde olduğu gibi dün söylediği doğruları bugün tekzib eden, yalan olduğu kısa zamanda ortaya çıkan çeşitli provokatif mesajlar yayınlayarak Kemalistlerle yarışan İhsan Eliaçık için tüm bunlar artık anlaşılır olsa da, son çıkışıyla "Bu kadarına pes" dedirtti.

Gezi Parkı protestosu adı altında Beşiktaş Kabataş'ta eylem yapan azgın Kemalist çete tarafından, 6 aylık bebeğiyle birlikte saldırıya uğrayan tesettürlü kadınla ilgili, twitter hesabından yorum yazan İhsan Eliaçık, "Yandaş görüldüğü için saldırıya uğramıştır" ifadelerini kullandı.

İşte Eliaçık'ın twitter'den kustuğu zırva:

ihsan-eliacik_basortusu-yandas.jpg

Etiketler : #Başörtülü   #kadına   #saldıran   #Kemalist   #zorbaları   #savundu:   #Yandaş   #diye   #saldırmışlardır   
YORUMLAR
  • Suat Kürşat   15-06-2013 08:38

    Gezi olaylarına mal bulmuş mağribi gibi zıplayan zatı muhterem Güneş Işığında Ampulü keşfeden bedbaht mucid havasında;Avrupadan ithal Türk Tipi Nihilizm,Liberalizm,Demokrasi,Sosyalizm,Marksizm'in harmanlanması ile neşet eden ''AntiKapitalist'' namı ile sarılıveriyor Meydanlara...Resmi Din namıyla var olan Donuk Hurafe Mecmuasına karşı Sınırsız Cinsellik,İçki ve eğlence kültürüne sarılmış bir gençliğin bayraktarlığını ''Kulağına İnen Darbeyle Dengesini Yitirmiş Bir Boksör'' gibi üstleniveriyor.Bu bedbaht Mucid Adalet ve Özgürlüğü kapitalizmin elinden kurtarma gibi bir ulvi gayeyi;İnsani Eşitliği Marksist inlerde arama ucuzluğu ile rezil kepaze ediveriyor.Ali Şeriati'nin deyimi ile ''Slogansı Şeylere İhtiyacım yoktur benim.Bu iş maya ister,kültür ve tarihi gerceklik ister.sağlam temelli bir yer ve Ruhi,İtikadi ve Zihni bağlılık ister.''Bizim Bedbaht Mucidin Slogandan başka hiç bir sermayesi yok.Tarih ve Kültürü ise Avrupadan İthal.Ruhi ve İtikadi durumu ise kayanın üstündeki toz gibi her rüzgarda savrulup duruyor.Bu bedbahta değil,heba ettiği Aziz İslam davasının yalnızca bir şubesi mesabesindeki kavramlara ve Aksiyonunu bu bedbahtın ampulünden çıkacak ışığa bağlayan gençlere acıyorum...Yazık ki Güneşin farkında bile değiller...(Eğer sürç-i lisan ettiysem bu bedbaht mucidden değil,Güneşi Gösterme gayretindeki bu site sakinlerinden helallik İsterim)

  • HÜSEYİN ALAN   14-06-2013 13:44

    TAM BİR MODERNİST! Şu bizim İhsan, tam bir modernist. Modern insan kelimelerle düşünür, bağlam ve bütünle bağlantıyı kurmaz. Anladığını sandığı parçadan bütüne dair hüküm çıkarır. Birçok konuda bilinen kesinliklere rağmen farklı icatlar yapmak, bu algılama ve pratik üretmek bu tarz düşünüşün sonucudur. Bize saçma gelen nice yorumlarının kendince normal sayılması mazur görülmeli bu sebepten! İhsan'ın antikapitalist etiketini kullanması da bu bakımdan doğal. Yoksa başka etiket de kullanabilirdi mazallah! Asıl doğal olan, bu tarz düşünen öznenin "dini" olmadığını kavrayabilmektir. Çünkü yapılan iş yeni bir din icadında bulunmaktır da ondan. Türkçesi, son dönem moda olan "dini olmayan dindarlık" örneğini teşkil eden biri o. Bu tarz dindarlıkta tutarlılık, istikrar gerekmez. Hata etmenin hazzını, beşeri sapmanın keyfini tadar. O nedenle sabite, bağlılık, referans gibi sorgulamaya gelemez. İhsan'ın bu açıklaması gayet normal sayılmalı kendileri tarafından!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN