Bacık: Başörtüsü benim için temel meseledir

"Bir Proje Olarak Türkiye'de Sol" başlıklı yazısındaki bir cümleden ötürü dün eleştirel bir yoruma konu ettiğimiz Doç Dr. Gökhan Bacık, söz konusu cümledeki kastının kesinlikle başörtüsü meselesini küçümsemek olmadığını, başörtüsü sorununun kendisi için temel bir mesele olduğunu ifade etti.

07-05-2010


İslam ve Hayat

Yeni Şafak gazetesinin yorum sayfasına yazdığı "Bir Proje Olarak Türkiye'de Sol" başlıklı yazısında yer verdiği “Türkiye daha kaç yıl darbe anayasası, laiklik kaprisleri, başörtüsü meselesi, komutan ile vali tokalaştı mı, 10 Kasım’da hangi başörtülü ne yaptı türünden anlamsız ve dahası beş para etmez konular yüzünden zaman kaybedecek?” cümlesinden ötürü dün eleştirel bir yoruma konu ettiğimiz Fatih Üniversitesi Öğr. Görevlisi Doç. Dr. Gökhan Bacık, söz konusu cümledeki kastının kesinlikle başörtüsü meselesini küçümsemek olmadığını, başörtüsü sorununun kendisi için temel bir mesele olduğunu ifade etti. 

Başörtüsü sorununa bir Müslüman olarak duyarlı olduğunu kaydeden Bacık, bu konuda liberal bir yaklaşıma sahip olmasının düşünülemeyeceğini, yorum yapılmadan önce kendisiyle irtibata geçilseydi daha doğru olacağını kaydetti. 

Etiketler : #Bacık:   #Başörtüsü   #benim   #için   #temel   #meseledir   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN