Atatürkçü site olur da öğrenci yurdu olmaz mı!

Antalya'da "Atatürkçü ve laik" olmayan insanları barındırmayan "Feyziefe Sitesi"nden sonra şimdi de Ankara Gölbaşı'nda "Atatürkçü, laik kız yurdu" haberi geldi.

02-11-2010


Antalya'da "Atatürkçü ve laik" olmayan insanları barındırmayan "Feyziefe Sitesi"nden sonra şimdi de Ankara Gölbaşı'nda "Atatürkçü, laik kız yurdu" haberi geldi.

Gölbaşı'nda faaliyet yürüten Özel Yılmaz Kız Yurdu bilboardlara yapıştırdığı afişlerde "Atatürkçü, laik, çağdaş" olduğunun altını çiziyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Antalya'da "Feyziefe Sitesi"ne aslıan tabelalarda bu sitenin "Atatürkçü, laik, demokratik insanların yaşadığı bir site olduğu ve bu görüşü paylaşmayan insanların sitede oturamayacakalrı" belirtilmişti.

Bu haberin üzerinden çok geçmeden başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde billboardlara asılan afişler ilginç bulundu. Bu afişlerde Özel Yılmaz Kız Yurdu'nun "Atatürkçü, laik, çağdaş" özellikleri vurgulanıyor.

Bu özel yurdun web sitesinde de "Atatürk ilke ve inkılaplarından hiçbir zaman ödün vermeyen ve çağdaş yönetim anlayışıyla öğrencileriyle bütünleşmeyi esas alan" cümleleri kullanılıyor.

(İslam ve Hayat / Habertaraf)

Etiketler : #Atatürkçü   #site   #olur   #da   #öğrenci   #yurdu   #olmaz   #mı!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN