Alternatif rezalet

"Alternatif tatil" iddiasıyla muhafazakâr gazetelere boy boy reklam veren Antalya'da kurulu 5 yıldızlı Şah inn Paradise Oteli, rezillikte bir adım daha ileri giderek "dindar kadınlar" için "kadınlara özel disko" kurdu.

28-06-2009


İslam ve Hayat

"Alternatif tatil" iddiasıyla muhafazakâr gazetelere boy boy reklam veren Antalya'da kurulu 5 yıldızlı Şah inn Paradise Oteli, rezillikte bir adım daha ileri giderek "dindar kadınlar" için "kadınlara özel disko" kurdu.

Referans gazetesinde yer alan habere göre Şah inn Paradise genel müdürü Yusuf Yücel, fikri ortaya attıklarında "inançlarımızla uyuşmaz" diye itirazlar yükselse de artık erkeklerin de "bize niye yok" demeye başladıklarını söylüyor.

Referans gazetesinin haberinde şu ayrıntılar yer alıyor:

Yer, Antalya'da 5 yıldızlı Şah inn Paradise Tatil Köyü. Mekânı, ağırlıkla "dindar tatilciler" kullanıyor. 30'u aşan benzeri arasından ayırt edici özelliği, içinde "bayanlara özel disko" bulunması.

Bu, "İslami tatil köyleri" açısından bir ilk. Disko saat 22.00'de açılıyor, 04.00'te kapanıyor. İçeride tipik bir disko; ortada bir dans pisti.. Önünde tabureleri olan bir bar bile var. Hadise de çalıyor, Serdar Ortaç da. DJ'i ise kadın. İçki satılmıyor, gazlı içecekler ve meyve kokteylleri içiliyor. Daha çok 25-38 yaş grubu geliyor.

Tatil köyünün genel müdürü Yusuf Yücel, fikri ortaya attıklarında "inançlarımızla uyuşmaz" diye itirazlar yükselse de artık erkeklerin de "bize niye yok" demeye başladıklarını söylüyor.

İnsanları din adına aldatan, para kazanmak için kullanamayacağı değer, yıkamayacağı ilke kalmayan, heva ve hevesini ilah edinmiş ve ölçüsüzlükte sınır tanımayan bu din bezirganlarını kınıyoruz.

Etiketler : #Alternatif   #rezalet   
YORUMLAR
  • mücahid   29-06-2009 23:49

    daha ne versin, bu ceza yetmez mi?

  • Mustafa   28-06-2009 15:40

    amin

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN