Alçaklıkta sınır tanımadı

Alçakça çıkışlarıyla tanınan Fatih Altaylı, siyonist işgal rejiminin Gazze gemisinde yaptığı katliamı da savundu. Üstelik Gazze halkını PKK adlı karanlık örgütle kıyaslayarak...

01-06-2010


Habertürk televizyonunda siyonist işgal güçleri tarafından Gazze yardım gemisine düzenlenen saldırı özel yayınla ekrana geldi. Yiğit Bulut'un sunduğu programın konuklarından biri de alçakça çıkışlarıyla tanınan Fatih Altaylı oldu.

Altaylı, 'Yapılanlar savaş nedeni değildir. Şunu da unutmamak gerekir, İsrail'in hassasiyetlerine de saygı göstermeliyiz.. Diyelim ki Avrupa'dan bir grup serseri, -Biz PKK'ya yardım götüreceğiz- deseler ve İskenderun Limanı'na demir atmak isteseler Türkiye ne der?' sözleriyle izleyenleri şok etti.

(İslam ve Hayat / Haber 7)

Etiketler : #Alçaklıkta   #sınır   #tanımadı   
YORUMLAR
  • NURİ YILMAZ ÖNAY   02-06-2011 17:24

    ŞU İFADELERİ KULLANAN AŞAĞILIK İNSANA SORSANIZ ONDAN DAHA İYİ MÜSLÜMAN YOKTUR ÖYLE YA BU ÜLKENİN ADET HALİNE GETİRDİYİ ALIŞKANLIĞI GİBİ.SÖZDE MÜSLÜMANLIK. 14- İman edenlerle karşılaştıkları zaman: "İman ettik" derler. Şeytanlarıyla başbaşa kaldıklarında ise, derler ki: “Şüphesiz, sizinle beraberiz. Biz (onlarla) yalnızca alay ediyoruz." 15- (Asıl) Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde şaşkınca dolaşmalarına (belli bir) süre tanır. 16- İşte bunlar, hidayete karşılık sapıklığı satın almışlardır; fakat bu alış-verişleri bir yarar sağlamamış; hidayeti de bulmamışlardır. 17- Bunların örneği, ateş yakan adamın örneğine benzer; (ki onun ateşi) çevresini aydınlattığı zaman, Allah onların aydınlığını giderir ve göremez bir şekilde karanlıklar içinde bırakıverir. 18- Sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Bundan dolayı dönmezler.

  • ADEMOĞLU   01-06-2010 22:48

    Müslümanı müslüman savunur,katil yahudiyide hayasızlar ve alçaklar savunur bunlar normal. Allahın laneti hayasızların ve katillerin üzerine olsun.

  • Abdulmecid   01-06-2010 15:02

    Kendi sitesinde sözlerinin yanlış anlaşıldığını, demek istediklerinin başından ve sonundan kırpılarak verildiği için başka bir anlama çıkartıldığını (yorumsandığını) söylemiş. Sitesinde gerçekten İsrail'e terör devleti diyor, Hamas için terör örgütü demiyor, Hamas, İsrail tarafından böyle tanımlanıyor, diyor. İsrail'in tanımına katılıp katılmadığını bilemem bu adamın ne var ki bizler her haber konusunda Hucurat 6'ya; adil olma ve kalma konusundaysa Maide 8'e tâbiyiz diye düşünüyorum.

  • Sait Alioğlu   01-06-2010 14:38

    Bu tabir Anadolu'nun bir çok yerinde çök şey bildiğini her vesile ile ima eden ama nedense sağlıklı bir bakış açısına sahip olamayan ukala tipleri tanımlamada kullanılır. Biz Altaylı'yı sözüne güvenilir birisi olarak görmek isterdik, ama öyle bir fotograf vermek istemiyor! Zulmüne sözleriyle devam etsin, dursun Allah'ın da elbet bir hesabı vardır!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN