AKP'den nabza göre şerbet: Çanakkale'de içkili afiş

AK Parti, Çanakkale’deki billboardlara içki fotoğraflı seçim afişleri astı. Bunlarda, "14 olan içkili yerler ruhsatını Ak belediye 44'e çıkardı." yazısı yazlı bulunuyor.

25-03-2014


AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, bilbordlara içki fotoğraflı afişler astı. Bunlarda, "14 olan içkili yerler ruhsatını Ak belediye 44'e çıkardı." yazısı yazlı bulunuyor. Bazı vatandaşlar ise afişin üstüne, "Adamsın, 22.00'den sonra alkolü nereden alacağız usta?" yazdı.

Kordon'da yeni asılan afişlerin birinde, "Belediye çalışacak Çanakkale kazanacak, kimsenin özgürlüğünü sınırlamadık, Çanakkaleli kazanacak" yazısı ve bir restoranda içki içen üç kişini fotoğrafı bulunuyor. Bu afişin üzerine de bazı kişiler tarafından, "Hadi len" yazıldı. Diğer bir afişte ise alkol ruhsatı verilen yerlerin arttığı kaydediliyor. AK Parti'nin belediyede olduğu Gökçeada ilçesinde, içkili mekan ruhsatının ne kadar arttığı anlatılıyor. "Gökçeada'da önceden 14 olan içkili yerler ruhsatını Ak belediye 44'e çıkardı" yazısının altındaki fotoğrafta, içkili bir restorandaki ortam gösteriliyor. Aynı zamanda bir bira markasının reklamının da bulunduğu fotoğrafta, masaların üzeri içki şişeleriyle dolu.

Etiketler : #AKP'den   #nabza   #göre   #şerbet:   #Çanakkale'de   #içkili   #afiş   
YORUMLAR
  • Muradi   26-03-2014 21:46

    Ak veya Kara olan ne kadar parti varsa şirki ve haramları yaygınlaştırmak onların temel misyonudur. Bazı partilerin İslama hizmet ettikleri şeklindeki anlayış ise İslamın şirkle beraber algılanmasından kaynaklanmıştır. Eğer tevhid konusunda zihinler net olsaydı bütün partilerin tağuti kurumlar oldukları kolaylıkla anlaşılabilirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN