Abdullah Gül de başörtüsü yasağına arka çıktı

C. Başkanı Abdullah Gül, eşi Hayrunnisa Gül'ün ilköğretimde başörtüsünün cehalet olduğu yönündeki açıklamalarına destek verdi. Gül, bu konuda eşine katıldığını söyledi.

09-11-2010


İslam ve Hayat

C. Başkanı Abdullah Gül, eşi Hayrunnisa Gül'ün ilköğretimde başörtüsünün cehalet olduğu yönündeki açıklamalarına destek verdi. Gül, bu konuda eşine katıldığını söyledi.

Hayrünnisa Gül, "İlkokul öğrencisinin kendi isteğiyle başörtüsü takması sözkonusu olamaz. Bu konuda yaşanan bir cehalet varsa ortadan kaldıracağız. İlkokulda değil, karar verecek yaşa geldiğinde kararını verir" diye konuşmuştu.

Etiketler : #Abdullah   #Gül   #de başörtüsü   #yasağına   #arka   #çıktı   
YORUMLAR
  • Ahmet Örs   10-11-2010 00:09

    işin trajik yanı şudur ki modern aklın kendi dışındakini "cahillik"le nitelemedeki pervasızlığını başörtülü, müslüman bir hanımın da yapabilmiş olmasıdır. buradaki dejenerasyon belki de her şeyin üzerindedir, mide bulandırıcı utanç verici bu tavrın bile...

  • ömer bitlis   09-11-2010 23:00

    Cahil kim? Ben sana Cumhurbaşkanı eşi olamazsın demedim ki... Bizim çocuklarımıza çocuklarımız istesin ya da istemesin başörtüsü giydirmemize ne karışıyorsunuz, bu talebin sahiplerine nasıl cahil dersin. Cehalet başörtülülüğü anormal,açıklığı normal görmektedir. Biz kimsenin 3-5-7-10 yaşındaki çocuklarının açmalarına zorla ya da değil karışmıyoruz, kimsede bizim çocuklarımıza zorla ya da değil ne zaman, ne giydireceğimize karışmasın....

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN