"Zulüm son bulana kadar"

Sakarya Başörtüsü Platformu'nun 191. basın açıklamasında, Müslümanların başta başörtüsü yasağı olmak üzere haksızlıklara karşı durması gerekliliği bir kez daha vurgulandı.

10-05-2009


Sakarya Adalet Girişimi Başörtüsü Platformu 191. basın açıklamasını gerçekleştirdi. ”Zulümler, baskılar, haksızlıklar, darbe girişimleri... Nedir bu Dünya’nın ve Türkiye’nin gidişi “sorularıyla başlayan basın açıklamasında, sistemlerin oluşturdukları ruhi ve iktisadi bunalımların, kapitalist dünyada daha az masrafla daha fazla kazanç sevdasına düşen kan emicilerin çıkarlarından kaynaklandığına dikkat çekildi.

Basın açıklamasında, Müslümanların başta başörtüsü yasağı olmak üzere zulüm son bulana kadar haksızlıklara karşı durması gerekliliği bir kez daha vurgulandı ve "Rabbimizin Müslümanlara yüklediği görevin bilincinde olunması gerektiği" dile getirildi.

Basın açıklamasında “Direne direne kazanacağız”, ”Uyan Diren Özgürleş” sloganları atıldı, ”Yasakçılar Yenilecek Direnenler Kazanacak”, "Yaşasın Başörtüsü Direnişimiz” pankartları açıldı

Etiketler : #Zulüm   #son   #bulana   #kadar   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN