"Çılgın Türk"e lions ödülü!

Mason localarının alt örgütlenmesi olan Lions Kulübü, ulusalcıların ön plana çıkarttıkları ‘Çılgın Türkler’ kitabının yazarı Turgut Özakman’a ‘Melvin Jones Dostluk Ödülü’ verdi.

21-03-2009


Eskişehir’de 27-28 Şubat 2009 tarihleri arasında Anemon Otel’de Lions Kulüplerinin 30. kuruluş yılı etkinliklerinde ilginç isimler yer aldı. Eskişehir’de yaptırdığı parklara müstehcen heykeller diktirerek halkın tepkisini çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in yanı sıra, "Kurtuluş Savaşı"nı İslam karşıtı gösteren ‘Çılgın Türkler’ kitabının yazarı Turgut Özakman’ın da bulunduğu gecede, Özakman’a Uluslararası Lions Kulüplerinin kurucusu olan Melvin Jones ismini taşıyan ‘Melvin Jones Dostluk’ ödülü verildi.

Daha önce de Ankara Rotary Kulübü tarafından düzenlenen törenle de “Meslek Hizmeti Ödülü” de alan ulusalcı kesimin fikir babası ‘Çılgın Türk’ lakaplı Özakman, 28 Şubat’taki ödül töreninde ‘Onur Konuğu’ olarak yer aldı. Özakman, ödülünü Lions Federasyonu Konsey Başkanı ve Mason locası üyelerinden Halil Sunday Bilgin’den aldı.

Lionslar tarafından ödüllendirilen Turgut Özakman, yazdığı “Çılgın Türkler” isimli kitapla ünlenmişti.

ERGENEKON TUTUKLUSU ÖZBEK’İN DANIŞMANI
“Çılgın Türkler” isimli kitabı, tutuklu Ergenekon sanığı Metal İş Sendikası Başkanı Mustafa Özbek’in finanse ettiği biliniyor. Özakman, Mustafa Balbay, Hurşit Tolon, Rauf Denktaş’la birlikte, Mustafa Özbek’in “ADD’den manevi destek alıyoruz” diyerek 600 STK ile kurduğu Türkiyem Topluluğu’nun danışma kurulunda bulundu.

(Kaynak: Vakit)

Etiketler : #Çılgın   #Türke   #lions   #ödülü!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN