
Gazze günlerdir ateş altında: Katledilenlerin sayısı 25'e çıktı
Siyonist işgal ordusu dört gündür Gazze'de küçük büyük demeden hareket eden herkesi hedef alıyor.
12-03-2012

Gazze'deki bir öğrencinin hayatını kaybetmesiyle Siyonist işgal güçlerinin 9 Mart Cuma gününden bu yana Gazze Şeridi'ni hedef alan vahşi saldırılarında şehit olanların sayısı 21'e yükseldi. Yaralı sayısının ise 76'yı geçtiği bildirildi.
İşgal uçaklarının düzenlediği hava saldırısında okullarına gitmekte olan altı öğrencinin de yaralandığı ve öğrencilerden ikisinin yarasının ağır olduğu ifade edildi.
Filistin Enformasyon Merkezi'nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Siyonist işgal uçakları Gazze kentinin kuzeybatısındaki Es-Sudaniyye bölgesinde El-Haznedar benzin istasyonu yakınlarında bir grup öğrenciyi hedef aldı. Saldırıda bir öğrenci hayatını kaybederken diğer öğrenciler de yaralandı.
Gazze'deki İlkyardım ve Acil Durumlar Yüksek Komitesi sözcüsü Ethem Ebu Silmiyye, şehit öğrencinin 15 yaşındaki Nayif Şaban Garmut olduğunu, diğer öğrencilerden Tamir Azzam ve iki öğrencinin daha durumunun ağır olduğunu söyledi.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, Siyonist işgal güçlerinin bu sabah (12 Mart Pazartesi) Gazze Şeridi'ne düzenlediği sekiz hava saldırısında bir kişinin daha şehit olduğunu, çoğu kadın ve çocuk 37 kişinin de yaralandığı bildirmişti.
(Kaynak: Filistin Haber)
Bugünün Kufelileri Olmak Veya Olmamak
Gazze'de açlıktan ölümler sürüyor
GAZZE'Yİ İŞGAL PLANININ ONAYINA DAİR BİRKAÇ KELAM VE AZİZ GAZZE HALKINA KISA MÂRUZAT
Yemen, ABD donanmasının füze stoklarını hızla eritiyor
"İsrail" ilhak sürecini sürdürüyor ve bunu durdurmanın bir yolu var
Hamas: Kriz sona erdirilip yardımlar ulaştırılırsa müzakerelere katılmaya hazırız
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Makaleler
Hava Durumu