Vuslat, teknolojiyi sorguluyor

Vuslat dergisinin 106. sayısı çıktı. Vuslat dergisi bu ay bir hastalık haline gelen interneti gündeme sokuyor: “Teknoloji Bağımlılığı Yoksa İnsanlığın Sonu mu?”

12-04-2010


Vuslat dergisinin 106. sayısı çıktı. Vuslat dergisi bu ay bir hastalık haline gelen interneti gündeme sokuyor: “Teknoloji Bağımlılığı Yoksa İnsanlığın Sonu mu?”.  Ailelerin ayrılmasına, toplumsal çözülmelere sebep olan, büyük zaman hırsızı, hatta sanal ortamda çocuk büyütüp evdeki çocuğunu açlıktan öldürten bir vakıa internet!

İnternet nedir; büyük bir afet mi yoksa bulunmaz bir nimet mi? İnternetin kazandırdıkları ve kaybettirdikleri neler? Bu sorulara Ali Öner, Ahmed Kalkan, medya üzerine araştırmaları olan Tahsin Yılmaz, Şükrü Hüseyinoğlu, Ahmet Turgut Ulucak yazdıkları yazılarla cevap aradılar.

İnterneti çıktığı günden itibaren açtığı internet sitesi ile kullanan Ahmet Varol ile internet siteleri ve bunların Müslümanlar arasındaki gelişimi hakkında yapılmış bir röportaj bulunuyor.

Ayrıca Atasoy Müftüoğlu, Hüseyin Kerim Ece, Habbab Çetin Akdeniz, Ahmet Mersu, Ahmet Bal, Sevim Karagöz, Abdullah Dai, Süleyman Gülek ve daha birçok yazarın gündemle ilgili önemli yazılarını bulabilirsiniz.

Etiketler : #Vuslat   #   #teknolojiyi   #sorguluyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN