Vuslat'ta gündem Gazze zaferi

Vuslat Dergisi, Şubat sayısında Şehid Gazze'nin şanlı zaferini selamlıyor.

11-02-2009


İslam ve Hayat

Vuslat Dergisi, Şubat sayısında Şehid Gazze'nin şanlı zaferini selamlıyor. Dergideki yazılarda, Gazze'ye yönelik siyonist saldırılarla başlayan ve İslami direnişin zaferiyle sonuçlanan Furkan Savaşı çeşitli boyutlarıyla ele alınıyor ve Gazze'nin bu büyük zaferinin muhtemel sonuçlarına değiniliyor. 

Editör'ün sunuş yazısında Gazze'nin zaferiyle ilgili şu ifadelere yer veriliyor: "Gazze direndi ve kazandı. Gazze direndikçe can verdi, canlar toprağa düştükçe ümmet uyandı, ümmet kenetlendi ve hep bir ağızdan 'Gazze’ye selam direnişe devam' sloganlarını semaya yükseltti."

Dergi sayfalarında dikkat çeken yazılardan biri Vuslat imzalı "Zübeyr bin Ümeyye Sadece Tebrik Edilir" başlıklı yazı. Yazıda, Erdoğan'ın Davos çıkışına Müslümanların yaklaşımının nasıl olması gerektiği üzerinde duruluyor. 

Yazıda, "Ancak tepki sadece tebrikle sınırlı kalmalıdır. Müslümanların sloganlar atmak için karşılama törenlerine gitmesi ve etrafını buna sevk etmesi ilkesizliktir. Tebrikten ötesinin peşinde koşanlar, rejimin gayrimeşruluğunu, siyasi ilkesizlikleri, israil’le yapılan tüm anlaşmaların halen geçerli olduğunu, konsolos ve büyükelçinin terör planlarını halen rahatlıkla bu topraklarda yaptığını unutmuş görünmektedir. İnsani bir çıkışı abartarak ideal kahramanlar oluşturanlar, Tevhidi prensiplerin her daim öncelikli olduğunu reddetmişlerdir.

Biz mü’minler davet ve mücadele yolunda Rabbani yolun dışına çıkamayız. Laik ve Kemalist rejimin içerisinde ulusal menfaatler gözeterek politika yapanlar muvahhidlerin önünde asla olamaz. Hatta bırakın öncülüğü, hidayet yolunda tebliğe muhtaç kitlenin içerisinde değerlendirilerek kendilerine dua edilir" uyarıları yapılıyor.

Gazze gündeminin yanı sıra çeşlitli konularda yazı ve yorumların yer aldığı Vuslat'a aşağıdaki iletişim adreslerinden ulaşılabilir: 

Tel : (0216) 612 78 22

www.vuslatdergisi.com

 

Etiketler : #Vuslat'ta   #gündem   #Gazze   #zaferi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN