Vuslat, 8. yayın yılında

Aylık siyaset, eğitim ve kültür dergisi Vuslat, Ekim sayısıyla 8. yılına adım attı. Vuslat bu sayısında yeryüzünde süregiden zulümleri kapak konusu yapıyor. Ve soruyor: "Sözümüz zulüm olmasın da ne olsun?"

08-10-2008


İslam ve Hayat

Aylık siyaset, eğitim ve kültür dergisi Vuslat, Ekim sayısıyla 8. yılına adım attı. Vuslat bu sayısında yeryüzünde süregiden zulümleri kapak konusu yapıyor. Ve soruyor: "Sözümüz zulüm olmasın da ne olsun?"

Dergide öne çıkan bir başka gündem maddesi de Ramazan'ın son cuma günü kutlanan Dünya Kudüs Günü. Dergi, Kudüs günü'nün diriliş ve direnişe bir çağrı olduğunu dilendiriyor. Konuyla ilgili yazısında Hamza Er, Müslümanları "Kudüs cephesinde saf tutmaya" çağırıyor.  

Atasoy Müftüoğlu, "Entellektüel tutsaklıklar" başlıklı yazısıyla, Abdullah Dai "Her çağda değişmeyen tavır" başlıklı yazısıyla, H. Kerim Ece ise "Tağutlardan dost olmaz" başlıklı yazısıyla dergi sayfalarında yer alıyor. Ahmet Varol ise okuyucuya "Kıbrıs notları" iletiyor. Derginin edebiyat sayfalarında da sitemiz yazarlarından Ahmet Örs'ün "Elimiz paralı gönlümüz yaralı" başlıklı hikayesi yer alıyor. Aile sayfalarında ise Hacer Işık'ın "Çocuk bir lütuftur" başlıklı yazısı öne çıkıyor. Basından iktibaslar bölümünün de yer aldığı Vuslat'a yayın hayatında başarılar diliyoruz.

İrtibat Tel: (0216) 612 78 22

Etiketler : #Vuslat   #   #8.   #yayın   #yılında   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN