Venhar Çocuk'tan yıl sonu programı

Venhar Çocuk çalışması, yol sonu programı gerçekleştirdi. Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program kaynaşmaya vesile oldu.

04-06-2014


İlk olarak  hafta sonlarında eğitimlerine devam eden Venhar Çocuklarının Kur’an tilaveti ile başlayan program, Mehmed Durmuş’un Venhar adına yaptığı açılış konuşması ve iki sahabe  arasında geçen konuşmaların yansıtıldığı bir tiyatro oyunu ile devam etti.



Özellikle Hz.Ömer’in Müslüman oluş sahnesi ve okuduğu Tâhâ Suresi bölümü gerçekten etkileyici idi. Ayrıca Hz.Muhammed’in ölümünün anlatıldığı ve Hz. Ebubekir’in konu ile ilişkin okuduğu  “Muhammed ölür ya da öldürülürse, topuklarınızın üzerinde gerisin geri dönecek misiniz?” ayeti bu dâvânın devam ettiğinin canlı şahitliği bakımından önemli idi.



Tiyatro oyununun ardından, dört kız talebe tarafından sunulan ve birbirinden güzel dört kavramın hayatın içinden sözlerle anlatıldığı  bölüm de misafirlere mesajlar yüklü idi.




Daha sonra Venhar ailesinin oluşum nedenini ve Venhar Çocuk eğitim faaliyetlerini anlatan sunuma geçildi ve çok beğeni topladı. Bu sunumu, aşağıdaki linkten siz değerli okurlarımızın da paylaşımına sunuyoruz.




Daha sonra çocukların sahnede gerçekleştirdiği tavaf ve “Taif Duası” ile devam eden program, Venhar Çocuk” öğrencilerinin karnelerinin dağıtılması ve hocalarına takdim edilen ödüllerle sona erdi.

Venhar Çocuk Sunumunu indirmek için buraya tıklayınız!

Etiketler : #Venhar   #Çocuk'tan   #yıl   #sonu   #programı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN