Şehy Raid Salah Fatih'te gençlerle buluştu

Filistin İslami Hareketi Lideri Şeyh Raid Salah Cuma namazından sonra Gençlik Kültür Merkezin'de üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

09-06-2012


Cuma namazının ardından Gençlik Kültür Merkezinde her hafta üniversiteli öğrencileri bir araya getiren geleneksel pilav buluşmasına bu hafta Şeyh Raid Salah misafir oldu.

Yoğun ilgi ile karşılaşan Raid Salah gençlerle teker teker musafaha ettikten sonra yemek yiyip sohbet etti. Filistin ve diğer islam ülkelerinden çeşitli misafirlerin’de katıldığı sohbette samimi anlar yaşandı.

Kudüs ve Mescidi aksa özelinde mevcut durumu değerlendiren Salah, Zulmün arttığını,düşmanın azgınlaştığını, bununda direnişin kuvvetliliğini ve Mescid-i Aksa’nın kurtuluşunun habercisi olduğunu söyledi.

Mescidi Aksa ve Kudüs’ün onlarca kez gayri müslimler tarafından işgal edildiğini söyleyen Şeyh Raid Salah, bu işgallerin hiç birinin Mescidi Aksa ve Kudüs’ü islami kimliğinden koparamadığını vurguladı.

Gençleri işgalden kurtulduktan sonra Mescid’i Aksa’da kuracakları sofraya davet eden Salah” İnşallah sizinle tekrar orada buluşur , işgalleri ve kahramanlıkları tekrar anarız” diyerek sözlerini noktaladı


.

.

.

(Kaynak: Velfecr)


 

Etiketler : #Şehy   #Raid   #Salah   #Fatih'te   #gençlerle   #buluştu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN