Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıların arttığına dikkat çeken Rıdvan Amr: Mescid-i Aksa’da durum endişe verici

Mescid-i Aksa’daki Yazma Eserler Merkezi Müdürü Rıdvan Amr, Siyonistlerin Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarının arttığına dikkat çekti. Mescid-i Aksa’da durumun endişe verici olduğuna işaret eden Amr, işgal güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin bu yıl Ramazan’dan bir ay sonra Mescid-i Aksa bekçilerini ve görevlilerini hedef almaya başladıklarını bildirdi.

19-09-2018


Mescid-i Aksa’daki Yazma Eserler Merkezi Müdürü Rıdvan Amr, Siyonistlerin Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarının arttığına dikkat çekti.
 
İşgal askerlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa bekçilerini hedef aldığını bildiren Amr, Mescid-i Aksa bekçilerinin “Mescid-i Aksa’daki Müslüman egemenliğini savunma kalelerinin sonuncusu olduğunu belirtti.
 
Amr, Filistin Enformasyon Merkezi’ne bugün (18 Eylül Salı) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu sabah işgal polisleri, subayları ve Yahudi yerleşimcilerden oluşan grupların Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediğini söyledi.
 
İşgal güçlerinin Mescid-i Aksa’da bekçiler ve görevliler ile cemaatten bazı kişileri darp etmeye başladığını kaydeden Amr, Mescid-i Aksa görevlileriyle işgal güçleri arasında yumruklaşmalar yaşandığını açıkladı.
 
Amr, işgal güçlerinin Mescid-i Aksa bekçilerinden ve görevlilerinden bazılarını gözaltına alıp götürdüğünü ifade etti.
 
Mescid-i Aksa’da durumun endişe verici olduğuna işaret eden Amr, işgal güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin bu yıl Ramazan’dan bir ay sonra Mescid-i Aksa bekçilerini ve görevlilerini hedef almaya başladıklarını bildirdi.
 
Amr, işgal rejiminin Mescid-i Aksa bekçilerinin görevlerini yerine getirmelerine engel olmaya çalıştığını ve Siyonistlerin Mescid-i Aksa bekçilerine savaş açtığını kaydetti.
 
(Kaynak: turkish.palinfo.com)

Etiketler : #Mescidi   #Aksa'ya   #yönelik   #saldırıların   #arttığına   #dikkat   #çeken   #Rıdvan   #Amr:   #Mescidi   #Aksa’da   #durum   #endişe   #verici   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN