
Suriye rejimi kan dökmeyi sürdürüyor: İki günde 19 ölü
Suriye birlikleri, Türkiye sınırındaki dağlık bölgede güçlerini araziye yayarken, bölgede 2 günde 19 kişinin öldürüldüğü haberi geldi.
01-07-2011

Bölgeden gelen haberlere göre, Suriye güçleri Cebel Ezzevye bölgesinde özellikle Rameh köyünde 2 gün boyunca ağır topçu ateşi düzenledi ve bunun ardından, Türkiye'ye kaçışları önleyecek şekilde, bölgede güçlerini yoğunlaştırdı.
19 kişinin büyük bölümünün dün ve bu sabah öldüğü kaydedildi. Tank destekli Suriye askerlerinin bölgedeki köylerde birinden diğerine hareket ettiğini, bölgede korku saldığını ileri süren aktivistler, "Halka, 'geliyoruz dikkatli olun' mesajı vermeye çalışıyorlar" görüşünü savunuyor.
Öte yandan sınırdaki Kürt köyü Amoud'da da bir gösteri düzenlendiği ve askerlerin eylemcileri dağıtmak için göz yaşartıcı gaz kullandığı kaydedildi.
(Kaynak: Timeturk)
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Malatya'da NATO üsleri kapatılsın çağrısı
"İslam İşbirliği Teşkilatı" demek doğru mu?
Küresel Sumud Filosu: Sivil, vicdani ve küresel bir yapılanma
RASULULLAH'IN DOĞUMU NE ZAMAN?
Makaleler
Hava Durumu