İktibas’ın yeni sayısı: Gazze’ye Haramiler Hükmedemez

Sürdürdüğü onurlu direniş ile gündemdeki yerini kaybetmeyen Gazze, küfür cephesinin yeni mizansenlerinin odağı olmaya devam ederken, İktibas’ın yeni sayısı “Gazze’ye Haramiler Hükmedemez” manşeti ile çıktı.

03-10-2025


 

Siyonist işgalin başlamasından bu yana direnişin kırılamadığı Gazze için yeni oyunlar kurulmaya devam ediyor. Bir yanda Suudi-Fransa öncülüğünde, direnişe silah bıraktırma çabaları geçen ay hız kazanırken, diğer yanda ise ABD liderliğinde sahte bir ‘barış anlaşması’ tezgahlandı.

Derginin Yorum sayfalarında bu duruma ilişkin, “İslam beldeleri/beldelerimiz, şehirlerimiz kadim hınçların, hiç eksilmemiş kin ve düşmanlıkların, nifak oyunlarının, kurulan tuzakların makarrı olmaya devam etmektedir. İslam milletiyle küfür milleti arasındaki mücadele bütün hızıyla sürmektedir.” tespitinde bulunuldu.

İktibas’ın yeni sayısında dosya konusu olarak Cihad kavramı belirlenirken, yazarlar da bu kavram etrafında yazılarını kaleme aldı. Atasoy Müftüoğlu, Mehmed Durmuş, Mustafa Bozacıoğlu, Şükrü Hüseyinoğlu, Yakup Döğer, Hüseyin Alan, Ali Durmuş ve Ahya Aras birçok yönüyle konuyu değerlendirdi.

Prof. Dr. Şinasi Gündüz ile gerçekleştirilen röportajın gündemi de Cihad oldu, “Cihad, her zaman Hakk’ın yanında yer almaktır” vurgusu yapıldı.

Derginin Sanat Edebiyat sayfalarında ise M. Akif Coşkun ile Aysu Arslantürk’ün çalışmaları okuyucuya sunuldu.

 

Etiketler : #İktibas’ın   #yeni   #sayısı:   #Gazze’ye   #Haramiler   #Hükmedemez   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN