
AKP'nin kimliksizleştirme misyonuna laikçi övgüsü
İslami değerlere olan hasımlığıyla bilinen Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, referandum sonuçlarını değerlendirirken Ak Partisi'nin Müslümanları dönüştürme misyonunundan övgüyle söz etti.
15-09-2010

İslam ve Hayat
İslami değerlere olan hasımlığıyla bilinen Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, referandum sonuçlarını değerlendirirken ilginç analizlerde bulundu. Habertürk Tv'de katıldığı programda referandum sonuçlarını yorumlayan Altaylı, Ak Partisi'nin Müslümanları dönüştürme misyonunundan övgüyle söz etti.
Altaylı, şöyle konuştu: "AKP'nin Türkiye'ye çok önemli bir faydası var. Şimdi kızacaklar bana ama olsun. Arabalarında hâlâ "Hakimiyet Allahındır" yazan bir grubun "Hakimiyet Milletindir" demesini sağladı AKP. İçini henüz dolduramadı ama Ağzına demokrasi sözcüğünü almayan ve "demokraaaasi" diye alay eden bir kesime demokrasi sözcüğünü öğretti AKP. Bunlar şimdi demokraaasi'den demokrasiye geçmeye başladılar. Bu sözcüğü tekrarlamaya başladılar."
Doğru anlaşılan dinin Kurban'ı da doğru anlaşılır
Bayramımız mübarek olsun
BÂTILIN BİTMEYEN KONSİLLERİ
MEALLER, DİYANET VE ÇÖZÜM
PKK Meselesi Tamam, Darısı Kürt Meselesine
‘Makul olmak’ kazandırır
Elias Rodriguez: Bizler -bunun olmasına izin verenler- Filistinlilerin affını asla hak etmeyeceğiz
Akp Sürecine Mâide Sûresi 105. Ayetten Bakmak
Makaleler
Hava Durumu