
Suriye İslam Konseyi'nden Esed rejimi kalıntılarına karşı cihad çağrısı
Suriye İslam Konseyi, eski Esed rejimi kalıntılarına karşı cihadı her Müslüman için bir görev olarak nitelendirerek tüm Suriyelilere çağrıda bulundu.
07-03-2025

Suriye İslam Konseyi, Suriye devletini desteklemek ve rejim kalıntılarıyla yüzleşmek için birlik olunması gerektiğini vurguladı.
Yapılan açıklamada, Cuma günü meydanlarda ve camilerde Esed rejimi kalıntılarına karşı devleti desteklemek amacıyla gösteriler ve oturma eylemleri düzenlenmesi talep edildi. Konsey, bu eylemlerin, halkın rejim kalıntılarına karşı kararlılığını ve devlete olan desteğini göstermek açısından kritik öneme sahip olduğunu belirtti.
Suriye İslam Konseyi, halkı bu süreçte aktif bir şekilde rol almaya davet ederek, ülkenin geleceği için rejim kalıntılarına karşı mücadelenin önemine dikkat çekti.
(Kaynak: H.Söz Haber)
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Siyonazi çetesi Gazze'de 85 Filistinliyi daha katletti
The Guardian: Gazze’ye atılan bombaları Amerikan Boeing firması üretiyor, Avrupalı şirketler de parça tedarikçisi
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Büyük şeytan ABD savaşa dahil oldu: İran'ı gece yarısı vurdular
Siyonazi çetesi Gazze'de 48 saatte 200'den fazla kardeşimizi katletti
Makaleler
Hava Durumu