
Ümmete, Mescid-i Aksa'yı koruma çağrısı
Filistin Alimleri Birliği, İslam ümmetine, alimlerine ve liderlerine, entelektüellerine, yaşlısına ve gencine, kadınına ve erkeğine seslenerek Mescid-i Aksa'yı fanatik Yahudilerin saldırısına karşı korumalarını istedi.
12-02-2012

Filistin Alimleri Birliği, İslam ümmetine, alimlerine ve liderlerine, entelektüellerine, yaşlısına ve gencine, kadınına ve erkeğine seslenerek Mescid-i Aksa'yı fanatik Yahudilerin saldırısına karşı korumalarını istedi.
Kudüs ve Mescid-i Aksa için tehlike çanlarının çaldığını söyleyen Filistin Alimleri Birliği, Müslümanları harekete geçmeye çağırarak "Sizler hayattayken Mescid-i Aksa yıkılacak mı? Müslümanlar doğuda ve batıda oyun ve eğlencedeyken ve hiçbir şey yapmazken Siyonistler planlarını hayata geçirecekler mi?" diye sordu.
Filistin Alimleri Birliği Başkanı Salim Selame, bugün (12 Şubat Pazar) Mescid-i Aksa'daki durumla ilgili düzenlediği basın toplantısında, 1948'de işgal edilen topraklarda yaşayan Filistinlileri Mescid-i Aksa'yı korumaya ve Siyonistlerin olası bir sürpriz baskınına karşı gece-gündüz Mescid-i Aksa'da nöbet tutmaya çağırdı.
Aşırı sağcı Siyonist internet sitelerinde son günlerde Likud Partisi adına yayınlanan ilanlarda, parti üyeleri Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemeye davet edilmiş ve baskında Netanyahu'nun parti içi başkanlık yarışındaki rakibi Moşe Feiglin'in başı çekeceği belirtilmişti.
(Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi)
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Trump-Netanyahu planı: İşgali yenilemek ve kalıcı hale getirmek
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Makaleler
Hava Durumu





























































