Siyonist işgal çetesi, altı çocuk annesi Filistinli kadını vahşice katletti (HABER-VİDEO)

Siyonist işgal çetesi, silahsız 6 çocuk annesi Filistinli bir kadını vahşice katletti. Gasıp Yahudi varlığı, Batı Şeria’da düzenlediği saldırılarda da Filistinli Müslümanları katletti.

11-04-2022


Filistin’i işgal ederek Müslümanların evlerini ve topraklarını gasp eden gecekondu oluşum “İsrail”, normalleşen İslam beldelerinin liderlerinden aldığı cesaretle Müslümanların kanını akıtmaya sürdürüyor.
 
Beytüllahim kenti yakınlarında “İsrail” askerleri, kendilerine yaklaşan 47 yaşındaki Filistinli bir kadını, ellerini havaya kaldırıp silahsız olduğunu göstermesine rağmen ateş açarak yaraladı.
 
Silahsız olduğu anlaşılan ve çocuklarına iftarlık almak için dışarıya çıkan ve bir gözü görmeyen kadın, ağrı yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kan kaybından hayatını kaybetti.
 
 
Betüllahim’de de Filistinli Bir Genç Katledildi
 
“İsrail” askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kenti yakınlarındaki el-Hadar beldesinde Filistinli Muhammed Ali Guneym'i (21) ateş açarak katletti.
 
Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, işgal altındaki Şeria'nın Hadar beldesi yakınlarında İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 21 yaşındaki bir gencin hayatını kaybettiği belirtildi.
 
Sosyal medyada, Filistinli gencin getirildiği el-Yammame Hastanesi önünde toplanan Filistinliler slogan attı.
 
Aynı şekilde, el-Halil kentinde, “İsrail” askerleri bıçaklı saldırıda bulunduğu iddiasıyla Filistinli bir kadını ateş açarak öldürdü.
 
“İsrail” ordusu, Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine hafta sonu iki ayrı baskın düzenlemiş, cumartesi günkü baskında silahlı çatışmada bir Filistinli Müslümanı katletmişti. Baskınlarda, onlarca Filistinli de yaralanmıştı. Aynı şekilde, “İsrail” askerleri, Tel Aviv kentindeki silahlı saldırıyı gerçekleştiren Filistinlinin kardeşlerinin bulunduğu araca pazar günü Cenin kentinde ateş açmış, bir Filistinliyi yaralamıştı.
 
Filistin topraklarını işgal eden ve kendisine cesur bir şekilde direnip, topraklarını koruyan Müslümanları terörist ilan ederek küstahlaşan terörist “İsrail” ile yakınlaşan ve sıcak mesajlar gönderen Ankara, Tel Aviv’deki direnişte ölen Yahudiler içim taziye mesajı yayınlamış ve Müslümanların direnişini de kınamıştı. Ankara, normalleştiği ve dostluk mesajları gönderdiği işgalcilerin katliamları için henüz bir taziye ya da kınama mesajı paylaşmadı. 
 
Sonuncusu perşembe akşamı Tel Aviv’de olmak üzere, üç hafta içinde üçü silahlı dört ayrı saldırıda 14 “İsrailli” hayatını kaybetmişti. İki olaydaki direnişçilerin Cenin'den gelmesi üzerine işgalci güçler bu bölgelere operasyonlar düzenliyor.
 
(İslam ve Hayat / Köklü Değişim)

Etiketler : #Siyonist   #işgal   #çetesi   #   #altı   #çocuk   #annesi   #Filistinli   #kadını   #vahşice   #katletti   #(HABERVİDEO)   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN